reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie kochane:)

Hana
aaahahahahaaaaa...wyłaź z tej windy :-D:-D hahahaa..się porobiło ;)))

chwal się córą ---> czekamy ;)
no i jak po angliku ??

a my ruszamy w lutym:))
pod koniec stycznie otwieramy firmy-->kupujemy co trza i w lutym włala-->czekamy na klientelę ..która będzie walić drzwiami ,oknami i oknem od wc też :-D

Zuz inka
pogody ducha życze ..lekko nie jest --> jesień ,przesilenie ,dzieci zaczynają chorować ..
może podjedź z szynszylem do weterynarza...może jakiś zastrzyk mu da czy coś..zanim mu ten ząb wyrosnie..

dziwne ,że takie zachowanie u Maćka i jeszcze nie potrafi powiedzieć czemu tak zrobił ...
mam nadzieję ,że się sprawa rozwiąże...

Joaś
ogarnięcia sytuacji zyczę !!
i zdrówka dla bączków.

ja mam domek ogarnięty ..pranie wstawiłam jak wstałam i jak wróciłam z odwiezienia dzieci to kończyło się prać ..rozwiesiłam na tarasie ..dzis bez mgieł więc zawsze to mniej wilgoci się plącze w powietrzu..

lecę oko malowac i na spotkanie z kumpelką :)

miłego lejdis ;):**

reklama
Witajcie mamusie wielodzietne.
Ja mam juz 2 dzieciaczkow i dzis dowiedzialam sie o 3 ciąży i delikatnie mówiąc jestem załamana:(. Pocieszcie prosze ze z trójką nie jest jeszcze tak ciężko ze da sie ogarnąc bo ja mam ochote wyskoczyc z okna:(((

a niechby to szlag
nerka mnie boli:wściekła/y::no:
a wzeszłym tyg coś czułam i planowałam iść zrobić badanie mocz we wtorek ale mi się nie chciało, rano mnie chwyciło i nie chce puścić. W ciąży z Tomkiem między 5 a 6 mc mocz mi się zatrzymywał w nerkach i też mnie bolały, kilka razy bralam antybiotyk, pewnie teraz to samo. Dzwoniłam do gina ale go nie będzie jutro ano pojutrze, więc mam zrobić badanie moczu i iść do rodzinnego, tylko ja tym naszym rodzinnym nie ufam za bardzo, ale nie mam innego wyjścia.
No to pojęczałam
trzymajcie się

hej laseczki :)

próbuje sie tu wbic w temat i tak czytam i czytam .. ale chyba nie doczytam tylko dopytam hehe Mauska05 co to za bisnes otwierasz bo widze wielkie remonty przygotowania i gratulacje :)

ja tez juz od jakiegos czasu ciagle mysle o diecie ale za kazdym razem konczy sie to na mysleniu.. jakos nie mam sil i ogromny lasuch jestem, Znaczy sie nie bedac na diecie jem malo tylko ze nieregularie niestety ale jak sobie powiem ide na diete to apetyt mam za 3 . wiec wole nie myslec o dietach. Kg mam za duzo po ostatniej ciazy mi zostało.

Pytacie jak to jest z trojeczka wiec powiem wam ze tak samo jak z dwojka tylko zakupy ida x 3 ;) miedzy moimi dzieciakami jest mala roznica wieku 6,5,3 wiec to jest takie male domowe przedszkole- najstarszy syn raczej jest na uboczu i bardzo im ojcuje natomiast dwojeczka mlodszych to takie kochajace sie rodzenstwo wszystko robia razem jedza myja sie spia a nawet kupke robia w tym samym czasie hehe.

MarBo ja jak dowiedzialam sie o 3 ciazy bylam tak samo zalamana jak ty chyba nawet jeszcze bardziej, o ciazy dowiedzialam sie w sumie przypadkiem w jakims 3 tygodniu poszlam na rutynowe badania i lekarz mi powiedzial ze widzi tam taki pecherzyk i podejrzewa ze jestem w ciazy ja normalnie zeslablam z wrazenia !! mialam wtedy 2 maluchow, wynajmowane mieszkanie i prace ktora w koncu udalo mi sie znalesc ... po wielu rozmyslaniach z moim M postanowilismy ze pojde do lekarza i podpytam czy pomoze mi pozbyc sie tego pecherzyka, usiadłam w poczekalni i los chciał ze akurat było bardzo duzo ludzi mase kobiet ktore leczyly swoja nieplodnosc .. z reguly jestem typem marzyciela z wyidealizowanymi idealami ... i wtedy dotarło do mnie ze to jest dar a nie kara i ze nie moge tego zrobic .. wyszłam z poczekalni poszlam na dlugi spacer chyba trwal z 3 godziny a potem zadzwonilam do meza ze lekarz nie zdazyl mnie przyjac i nic sie nie udalo zrobic.. kazda kolejna probe odkladalam w czasie az w koncu byłoby juz za pozno... teraz moj syn ma 3 lata i daje mi tyle radosci ze nawet nie jestem w stanie opisac jakie to piekne uczucie. Ostnio moj M nawet powiedzial do mnie " i pomyslec ze chcielismy sie go pozbyc jacy my bylismy głupi" wtedy dopiero powiedzialam mu ze wyszlam z poczekalni. Mysle ze dasz rade trojka dzieci to jak dwojka - kazde z nich jest inne i kazde uczy mnie czegos innego :)

Witajcie!
Stefa piekne swiadectwo!
Marbo przy trojce i wiecej jestes coraz bardziej zorganizowana...choc czasem chcialoby sie aby doba trwala troche dluzej!
Lenka wspolczuje! Oby dalo sie cos zaradzic

U mnie Maciej zaczyna furczec na nosie ale i tak 6 tygodni w przedszkolu non-stop to rekord! Marysia ewidentnie ma gardlo bo chrypi, nie moze jesc. Dalam wapno, wit C i ibuprom a jutro pewno do lekarza z obydwoma...
Szynszyla karmie przez strzykawke i niby jest ok ale smutny osowialy i bardzo bojazliwy. A do tego cos zaczyna mu sie lac z nosa...szkoda mi go

Pozdrawiam i ide spac bo pewno ciezka noc przede mna

Dzień dobry!
Zuz-Inka sił życze
Maarbo, trójka to mało przy piątce :-D Wszystko zależy jak na to spojrzysz. Dla mnie trójka to była bułka z masłem ;-) Świeżym i pachnącym. To trzecie macierzyństwo dało mi najwiecej siły, serio. Nasza Maureen, ktora zakładała wątek też się bała, lęki sa niestety nieodzowne bo to co bedzie, będzie całkiem nowe i inne

Poza tym laseczki: DOBREGO DNIA!!! Zmykam na zakupy większe, dziś 2gie urodziny Artiego - przekładamy tort na niedzielę, jutro impreza Karolki, oby mi sił nie zabrakło - bierze mnie niestety jakieś choróbsko :-( Poczęstowałam się od dzieci :-(

wpadam tylko na chwile z bed news .. moj syna najstrszy jest w szpitalu zaostrzenie astmy oskrzelowej i niestety nie widac poprawy :(

Hej.
Ja tylko na chwilkę, u mnie ok, tylko wyczerpał mi się limit netu i 15 minut wchodzi jedna strona brrr zajrzę za tydzień chyba że się coś poprawi.
Buziaki

reklama
oj dziewczyny Joaś Steefa zdrówka
mnie dziś nerka nie boli, mocz ok, a lekarz rodzinny spytał czy to aby na pewno nerka mnie bolała:confused:

Do góry