• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

U lekarza

reklama
niestety nie będe pisać o tym na forum :( jedno wiem, nie ma ZD, ZP, ZT
jedno jest pewne, kocham mojego syneczka całeym sercem, niezależnie ne co będzie chory (jak mu coś znajdą oprócz tego, na co byliśmy przygotowani)

Ostatnia edycja:
Oj Krisowa przytulam wirtualnie, bądź dobrej myśli i tak jak masz przy suwaczku CUD, trzeba być dobrej myśli i się modlić by było dobrze...
Wczoraj koleżanka mi powiedziała, że jak urodziła córcię 2tyg przed terminem to mała 1960g ważyła i po 2 dniach już do domu je wypisali. Teraz jedna z większych w klasie.
Oby nasze Dzieciulki były zdrowe!!!&&&&&&&&&&&

Dziewczynki co do mojego cukru to wyniki morfo i moczu będę miała w poniedziałek i od razu wizytę więc fachowiec spojrzy w to wszystko.
Co do śniadania, to zjadłam 5 kanapek z białym chlebem + masłem niektóre z salami niektóre z serem. Do tego słodzona herbatka.
Norma po 2h po posiłku ma być >120 więc nie widzę problemu.
Jednak czekam na poniedziałek :-)

Dziewczynki co do mojego cukru to wyniki morfo i moczu będę miała w poniedziałek i od razu wizytę więc fachowiec spojrzy w to wszystko.
Co do śniadania, to zjadłam 5 kanapek z białym chlebem + masłem niektóre z salami niektóre z serem. Do tego słodzona herbatka.
Norma po 2h po posiłku ma być >120 więc nie widzę problemu.
Jednak czekam na poniedziałek :-)
Dee, nie po 3 h a po jednej norma to > 120

Cukier w moczu badają jesli jest to wyszczególnione w badaniu. Zrób se ten test obciążenia, uspokoisz sie serio :).

Krisowa mocno za was trzymam!

krisowa - będzie wszystko dobrze. Zobaczysz, synuś zacznie rosnąć. Może po tych Waszych ostatnich stresach na chwilkę stanął z rośnięciem. Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Adasia. Niech zdrowo rośnie i się rozwija.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry