Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taki roskoszny jak to lekarz stwierdził troszke pucułowaty
Waży 1800 takze w normie i lekarz myśłi że waga urodzeniowa będzie tak mniejwiećej 3500 więc tyle mi starczy.Wszystko ok mam się nie streswoać,szyjka długa i zamknięta napewno przedwczesny poród mi nie grozi!Mały nadal ułożony główką do dołu,tyle wiedziałąm bo cały czas czuje ta główke.A moje bóle spowodowane są tym że mam bardzo kręgosłup obciażony i mały uciska mi jakiś tam nerw,wiec mam sie tym nie pokoić.Ciesze sie ze pojechałąm wizyta nie była droga badanie+4D i 3 foteczki-koszt 120 zł wiec nie dużo a bynajmniej moge być w święta spokojna.Pytałam co moge brać na ten kaszel to na tym etapie odradził mi cebule czy czosnek a ja poopijam ten syrop z cebuli i biore te kapsułki *spam* dla ciężarnych no bo czymś się trzeba ratować,Nos psikam wodą morską bo leci mi jak z kranu.Wychodzi na to że na świeta bedzie mnie jeszcze trzymać bo jak narazie to nic kaszel nie przechodzi alekarz ogólny karze brać tylko rutinoscorbin i wapno.Szkoda że nie amm drukarki czy skanera to wrzuciałabym fotki z wczorajszego usg.
jedynie wypoczywać i się niestresować!!!!dasz rade
. Tak jak dziewczyny piszą już niedużo nam zostało a dzidziuś każdego kolejnego dnia w brzuszku rośnie i staje się coraz silniejszy
. U mnie za pierwszym razem nie było żadnych oznak wcześniejszego porodu, wszystko było książkowo a tu jednak wyskoczył synek dokładnie w dniu gdy kończyłam 36tc. Był kurczaczkiem bo ważył 2500g, ale był okazem zdrowia
no i w dalszym ciągu życzę dużo zdrówka coby Cie ta infekcja już opuściła :-)
. Mój kruszynek waży 1700g i główką w dół ułożony, porządnie kopie mamę po żebrach :-). Kolejna wizyta za 4 tygodnie i mam przyjść z wynikami posiewów.
no i wycyganiłam skierowanie na USG 4D
bo w przychodni podobno jest, tylko trzeba mieć skierowanie, więc moze jeszcze mi się uda na dniach umówić na to USG;-)

szok jak dla mnie...
a spytałam jeszcze o długość mojego wielkoluda,ale powiedziała że jest już tak duży że nie jest w stanie go zmierzyć.I tak się już ciesze że wszystko oki.
ale dla pewności pani potwierdziła płeć.