reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

U lekarza

Patik :szok::szok: to idziesz na rekord ok 4-5 kg klocuszek będzie :-D

Oszczędzaj się kobieto bo cię poród najdzie przy pracach domowych a ty nawet nie będziesz wiedziała kiedy...

Widać czasem czujemy się, żle a okzauje się,że jest ok a inna czuje sie ok a tu sie okazuje,że ma zwolnic tempa itd i to mnie wnerwia własnie, bo nigdy nie wiadomo czy cisza to nie jest coś niepokojącego a wszelkiej maści, bóle, klucia są ok.

reklama
Patik :szok::szok: to idziesz na rekord ok 4-5 kg klocuszek będzie :-D

Oszczędzaj się kobieto bo cię poród najdzie przy pracach domowych a ty nawet nie będziesz wiedziała kiedy...

Widać czasem czujemy się, żle a okzauje się,że jest ok a inna czuje sie ok a tu sie okazuje,że ma zwolnic tempa itd i to mnie wnerwia własnie, bo nigdy nie wiadomo czy cisza to nie jest coś niepokojącego a wszelkiej maści, bóle, klucia są ok.

a no właśnie nigdy nie wiadomo co i jak - ja przychodzę ,mówię mu że się dobrze czuję, że już nie czuję bóli podbrzusza, tylko czasem twardnieje brzuch( ale to chyba normalne na tym etapie ciąży???) i już myślałam, że odpuści badanie, ale nie...chciał się upewnić więc wskakuje na fotel, najpierw ręcznie badał,potem wziernika użył zeby się dokładnie przyjrzeć...eh no i trzeba będzie się lenić i już! mówił mi jeszcze że przy twardnieniach nie dobrze jest jak brzuch ciąży,uciska tak w dół, bo osłabia to szyjkę :sorry: mnie się to właśnie zdarza:baffled:

co do Jaśka to ja dziękuję za takie rekordy:-p

Meldunek z dzisiejszej wizyty:
Jasiek zdrowy i rośnie jak na drożdżach:tak: wg pomiarów jest większy o 1 tydzień i waży 1735g:szok: zdaję sobie sprawę, że usg może przekłamywać wynik, ale jestem w szoku. Ginek twierdzi, że jak utrzyma swoje tempo to na pewno nie będzie ważył 3500g jak moje dziewczynki.

Niestety szyjka znowu miękka i skrócona:-(najważniejsze że zamknięta...A ja się teraz w miarę dobrze czuję i myślałam,że będzie ok.Może dlatego gorzej z szyjką ,bo więcej zaczęłam robić w domu. Znowu otrzymałam propozycję obserwacji w szpitalu ale odmówiłam, za to chyba z 3 razy ginek mówił mi że jak tylko się gorzej poczuję, to mam dzwonić, albo przyjeżdżać.I mam jak najwięcej leżeć...

Nadal mam brać duphaston - znalazłam w innej aptece o wiele tańszy -ostatnio płaciłam 46,5 zł, a dzisiaj 31,9 zł więc jak kupujecie leki to pytajcie o ceny
ja duphaston kupowałam tu • duphaston • Portal Dbam o Zdrowie doz.pl tylko akurat ten tani jest niedowspny

reklama
Do góry