Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dwa razy większa od poprzedniej
bo nasza małpa jest duża i kuweta stoi bez drzwiczek, bo ogon jej przycinały
może chętniej będzie teraz do niej zaglądać i nie będzie wymuszać wypuszczania w środku nocy na pole :/
W sumie ja w przyszłości też, skoro ma być moim zięciem

Uśmialiśmy się bo lekarz powiedział że jest tłusty
Waga z usg 2901 g ale gin powiedział, że na bank waży ponad 3 kg, nawet ok 3,5
Gin powieddział, że jedynie może się okazać, iż mam dużo wód, przez to taki wielki brzuch.. ale z usg wychodzi, że ich ilość jest prawidłowa. Mała franca ułożyła się buzią do moich plecoaw, więc trudno było zrobić fottkę, ale mam
oczy i nos ma po mnie, usta po tatusiu:-) Przepływy w normie, tętno 143/ min , pępowina trójnaczyniowa, łożysko prawidłowe- ale lekko zwapnione jakbym kiedyś paliła
Gin jednak uspokoił mnie, że wszystko jest ok, Twardnienie brzucha jest normalne w tym okresie.. uf. Nie mogę oczu oderwać od mojego przystojniaka hehe
Ale jak kochana rozpoznałaś po kim Twój Leoś ma oczy i nosek, a po kim buźkę
A nie straszył Cię gin, że urodzisz przed terminem, czy w Twoim przypadku bardziej prawdopodobne jest przenoszenie?;-)
Ciekawe ile Twoja mała waży, mamy oodobny termin. Poznałam do kogo podobny, bo ma szeroki nos jak ja i pełne usta po mężu hehe