Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja chodzę na nfz a i tak większość badań jest płatna, tylko te podstawowe, morfologia, glukoza na NFZ ale to są tanie badania, za pozostałe, te droższe trzeba płacić
Witam melduję się po wczorajszej wizycie. dzidziuś jest zdrowy jak na razie, ładnie usytuowany, wielkość ma odpowiednią do wieku i żyje widziałam cudowne bijące serduszko Mam brać duphaston2x1 i luteinę 2x2 i femibion natal 1 wszystko do końca 13 tygodnia ciąży. Troszkę zmienił się termin porodu bo ja wyliczyłam sobie na 12.02 a będzie 21.02 więc mała rozbieżność. Badania mam zrobić do następnej wizyty która bedzie 14.08 Zdjęcie mam więc pochwalę się w odpowiednim wątku
Też chodzę do gin prywatnie i badania wszystkie odpłatne no ale już nie dam sie namówić na nfz mam złe doswiadczenia
Ja wczoraj zaliczyłam wizytę :-) Dzidzia ładnie rośnie - 33,6 mm. Wg USG jest o 4 dni starsza. Moje wyniki badań krwi i moczu spodobały się Pani dr, powiedziała, że wszystko jest OK.
27 lipca idę na szczegółowe USG - to gdzie badają przezierność karkową itd.
30 lipca kolejna wizyta u gin prowadzącego.
MamusiaM to super, ze wizyta ok i malenstwo sobie zdrowo rosnie ja mam to USG na badanie karku 19 lipca i juz zaczyna mnie stres lapac...ja mam wizyty co 4-5 tygodni, w sumie to jedna mialam dopiero
U mnie póki co wychodzą wizyty co 3 tygodnie. Później będą rzadziej i dopiero pod koniec ciąży znowy częściej. Przynajmniej tak miałam w pierwszej ciąży u tej samej lekarki :-) Ja chodzę na nfz więc porfel tego nie odczuwa a moje samopoczucie jest lepsze jak częsciej lekarz upewnia mnie, ze wszystko jest OK.
bella83 - nie martw się tym USG. Na bank wszystko będzie dobrze Piszę tak, choć pewnie jak będzie bliżej mojego, też bedę się stresowała...