reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza

jak ktoś chce wyrywać zeby w warszawie to polecam tylko szpital na lindleya i chirurgie szczękową, są tam studenci stomatologii ale jak nie dają rady to szybciutko radzą sobie z tym lekarze, i co najważniejsze jest bezpłatnie;)

calogera moja koleżanka po płukaniu ucha troche przygłuchła, ale potem jej przeszło;) tylko nie pytałam czy to boli

reklama
Na Lindleya dłutowanie ósemek jest płatne jak by ktoś się zapatrywał i to wcale nie tanio ;/ około 3 lat temu było chyba 450 zł za jedną ;/

Ja mam jutro laryngologa i mam miec plukane ucho, pierwszy raz w życiu, nie wiem, czy to boli, tak chyba jest trochę stan zapalny jeszcze, więc boję się, że będzie bolało

Kochana, płukanie nie boli. Miałam robione jakoś ok. 5 razy bo często mam zapalenie ucha. Bolało mnie raz, gdy tak strasznie mnie złapało, że czułam ból na połowie twarzy i szyji. Powodzenia!

Melduję się po wizycie :) wszystko jest bardzo dobrze, dzidzia 3 dni młodsza niż OM czyli dokładnie tak, jak miałam owulację :)
wierciło się strasznie i przy okazji pokazało mamie wszystkie narządy. Ale tego co ma między nóżkami nie chciało. Przezierność karkowa w porządku. CRL 54,68mm, NT 1,6mm, NB (+)

Ja też po wizycie:-D U nas też wszystko dobrze:-D Rośniemy zdrowo, serducho mocno i prężnie pracuje, ciało się rozwija:-D Następna wizyta 3.08 :-)
Aha no i oczywiście wszystkie badania zalecone zrobione;-):-D
Buziaki dla wszystkich Cężaróweczek! :-D:-D

Ostatnia edycja:
zastanawiam się co poniektóre tak często chodzą do gina, czy musicie czy chcecie?

Ja po pierwszej ciąży i wizytach w ostatnich dwóch tygodniach codziennie albo u gina albo w szpitalu na KTG mam dość wizyt chyba na całe życie. Teraz jak mam iść to jestem cała chora :D. Więc załamałabym się wizytami co dwa, trzy tygodnie.

zastanawiam się co poniektóre tak często chodzą do gina, czy musicie czy chcecie?

Ja po pierwszej ciąży i wizytach w ostatnich dwóch tygodniach codziennie albo u gina albo w szpitalu na KTG mam dość wizyt chyba na całe życie. Teraz jak mam iść to jestem cała chora :D. Więc załamałabym się wizytami co dwa, trzy tygodnie.

ja chodze co 4 tyg. i wydaje mi sie ze to standart, zreszta mnie to cieszy bo jak popatrze na malucha to tydzien latam nad ziemia a nie chodze :rofl2:

Aga, nie rozumiem troszkę pytania:) Przecież każda z nas chodzi do gina wtedy, kiedy lekarz to zleca. Ja chodzę narazie co 3 tygodnie, lecz też nie uśmiecha mi sie tak często latać, ale przecież nie jestem lekarzem i nie będę się z nim spierać;)

reklama
Do góry