Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,
.

... zastanawiamy się co go tak boli, że nagle zaczyna tak strasznie płakać ... może to jeszcze ten brzuszek od biegunki już sama nie wiem ...
,mysle ,ze jeszcze wyrabia mu cos w brzuszku,Laura miala jeszcze potem caly tydzien biegunke i zly humor,wiec Mati napewno tez ma jeszcze bruszek niespokojny,stad ten zly nastroj i placz,w dodatku moze jeszcze ida mu zeby do tego,z tymi dziecmi to tak juz jest,jedno sie konczy to drugie sie zaczyna
-wstretne chorobska

Antosiowa ja to sie tej wiosny doczekac nie umie,mam nadzieje ze wtedy Laura bedzie w koncu troche zdrowsza:-:-zawstydzona/y:
Aż przykro czytać takie wiadomości. Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitek. Jeszcze troszkę, dajcie rade, zaraz przyjdzie wiosna;-)

Maju, wierzę:-(. Jak tak dzieciątko choruje to aż się serce kraje a czas się dłuży. Jeszcze ta pogoda taka paskudna i nieunormowanaAntosiowa ja to sie tej wiosny doczekac nie umie,mam nadzieje ze wtedy Laura bedzie w koncu troche zdrowsza:-baffled:
![]()
. Żeby nie zapeszyć, u nas na razie dobrze, w ogóle to Antek dobrze mi się trzyma od urodzenia, ale cicho sza...;-)dziekujemy,dobrze ze Antosia przynajmniej te chorobska omijaja,trzymamy kciuki zeby bylo tak dalej;-)
![]()