reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

reklama
Anian: aha, ja będę na badaniach w Zabrzu, więc chcę od razu podjechać do Gliwc pokukac na ciuchy i przy okazji pączusie sobie kupić.

mam jedne jeansy super biodrówki i super długie ale szukam pasa ocieplacza na brzusio i nie wiem gdzie może pod spód będę nosić te wielkie gacie z miejscem na brzuch tyle że np. czarne????????????

kaśka76 pisze:
Anian: aha, ja będę na badaniach w Zabrzu, więc chcę od razu podjechać do Gliwc pokukac na ciuchy i przy okazji pączusie sobie kupić.
Ja znalazłam 2 sklepy w Gliwicach - jeden zabija cenowo a w drugim kupiłam sobie wymarzoną sukienkę ciążową (dżinsową) więc jest OK. Ale i tak wydaje mi się, że jest MAŁY wybór ciuchów dla nas w sklepach.

Ania: ja planuję wpaść na zwycięstwa, wiem, że jest tam jeden, ale boję się patrzeć na ceny. w s-cu i k-cach wybór mały, a ceny aż rażą po oczach.

kaśka76 pisze:
Ania: ja planuję wpaść na zwycięstwa, wiem, że jest tam jeden, ale boję się patrzeć na ceny. w s-cu i k-cach wybór mały, a ceny aż rażą po oczach.
ten na Zwycięstwa (w Ikarze) odrzuca! Chociaż może ceny w porównaniu do K-c i S-ca nie będą aż takie. Ja chciałam tam kupić tylko spodnie (taką miałam ochotę) i okazało się, że takie zwyłe sztruksy kosztowały "tylko" 150zł.
Ale może Ty coś fajnego i taniego tam znajdziesz! ::)

o w mordę ceny tak jak w k-cach, ja chcę tylko bluzkę jakąś i sweterek ciepły. jak się zdenerwuję to sobie kupię sweter z bebefield, ale z kolei szkoda mi kasy,bo wydaje mi sięże dużo strasznie chcą.

wiecie co....tylko sie nie smiejcie.....a ja ostatnio odkryłam( i chodze w nich tylko w domu :) )kalesony mojego męza:):):):)ja mam 155, on 186...wiec sa na mnie "sam raz" :)...naciagam je sobie na brzuszek,pod same cycorki i nic mnie nie cisnie....troche sie roluja przy kostkach...ale kto mnie tam widzi :):):) najbliższa rodzinak ma przynajmniej ubaw:)

monika_pk Ale Ty pomysłowa jesteś. Grunt, że nie uciska, a chociaż innym polepszych humorek :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry