reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

ulewanie woda

wiolkaj

Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny.Mam problem z moja 2 mies corka.Jest na mleku bebilon comfort i syropie debridat,dopajam ja troche woda(nie bardzo przepada za woda).Problem jest taki ze po jedzeniu(nawet po godzinie)ulewa jej sie woda.Dlaczego??
Czy ktos mial podobny problem.Prosze o porady

reklama
Co masz na myśli mówiąc ulewa jej się woda? Chodzi ci o takie przetrawione mleko? Bo jeśli tak to moja córka miała podobnie, bardzo ulewała i nadal czasem ulewa chociaż ma ponad 9 miesięcy, prawdopodobnie ma refluks, na razie nie leczony, z wiekiem może minie. Jak miała około 2,3 miesiące to ulewała bardzo często, i to co ulewała wyglądało często prawie jak woda, takie mocno przetrawione mleko. A czemu ma bebilon comfort? Z powodu ulewania?

To nie jest mleko tylko jakby woda.A dlatego na comfort bo miala problem ze zrobieniem kupy.Strasznie sie prezyla i troche plakala.Nie sa to zaparcia bo jak juz zrobila kupe(1 dziennie)to byla plynna ni bylo zadnych bobkow.Dlatego lekarz kazal zmienic mleko.Ale widze ze nie ma poprawy:-(

No właśnie takie mleko przetrawione po godzinie czy dwóch wygląda jak woda, moja też była na początku na bebilon comfort i też myślałam że ulewa wodą ale to po prostu strawione mleko b.comfort tak wygląda.

A mam jeszcze pytanie.Czy na poczatku podawania mleka Twoja corka byla niespokojna i plakala??Bo moja tak ma.I nie wiem czy moze to byc od tego mleka i jest to tylko kwestia przyzwyczajenia.

Do góry