reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG - 2,3,4D :)))

reklama
udało mi sie zaskanować zdjecie usg, zobaczymy czy uda mi sie wkleić
usg5w4dmae8nw.jpg

ta kropeczka zaznaczona to oczywiście moja dzidzia :)

Wielkie gratulacje Cleo! No to dzidzka mieszka we wlasciwym miejcu i to najwazniejsze! Niech rosnie zdrowo

A mój gin mi nie zrobił USG i w dodatku zapowiedział, że pierwsze będzie dopiero na początku kwietnia. Czy to jest normalne? Czy nie powinno sie tego badania zrobić wcześniej?

Pozdrawiam, Marta

Marta, troche pozno, bo rozumiem, ze mozna nie robic badania do 12-13tc ale czekac az tak dlugo?? Nie rozumiem. Wiem, ze grubosc faldu karkowego to tylko do 14tc jest najlepiej mierzalne. Z tego co kojarze to masz caly czas tego samego gina, tak? Ja bym poszukala innego chyba...

reklama
Też się zastanawiam nad tym. Tylko, że u mnie to jest trudniejsze, bo mieszkam w niedużej miejscowości i wyboru wielkiego niema, a z tego co się orientuję, to on jest najporządniejszy... Zaczekam jeszcze, zobaczę jak to się wszystko będzie układało dalej.

Do góry