reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG - 2,3,4D :)))

naprawdę śliczne te zdjecia, na pewno sie na takie zdecyduje. Dzieki śliczne :)

reklama
cześć dziewczyny mój lekarz ma u siebie w gabinecie aparat USG 4D oto zdjęcia mojej dzidzi.... :) :) :) :) :)ja mam termin na 06-06-2006 :D
9 tydzień i 7 dni
kruszynka42qb.png

13 tydzień ciąży i 5 dni
kruszek9ew.jpg

21 tydzień ciąży
marcin45kt.png

marcin55vz.png

Ola, sliczne dzieciatko - imiennik mojego Synka.

Edi, dziekuje, przecudne zdjecia.

Mycha,a do którego lekarza chodzisz jeśli mozna wiedzieć?
Z wątku skąd jesteśmy dowiedzialam się,że obie jesteśmy z Katowic.
Kilka dni temu koleżanka dała mi znać,że doktor Włoch zwiększyla cenę za swoje super usg do 220 zł.
Ponoć jest świetnym specjalistą i wykrywa różne wady,a dobrze czasem wiedzieć czy możemy pomóc dziecku.

Edi to samo pytanie zadałam ci na innym wątku ! :D

Ja leczę się w Provicie w Katowicach u dr Kiecki a wiem że Włochowa też tam chyba przyjmuje!

Ja w Provicie ostatnio zapłaciłam za wizyte cytologię i USG (ale nie 3D) chyba 140 zł a wierz mi są tam super fachowcy ! :)
Dostałam maila - zdjęcia super a w którym tyg były one robione i gdzie ? i za ile>

Te zdjęcia byly robione na Klinice we Wrocławiu.Zdjecie mojego synka to 21tc.
Robilam je tak daleko ze względu na "rodzinne koneksje" ;D
Mój stryj jest szefem tej kliniki ;D
Margolis,ale to nie dlatego polecam to miejsce,po prostu nie znam innego we Wrocku ;)

Mycha,ja chodzę prywatnie do dr Ślęczki,różne opinie slyszałam,ale po moich ostatnich przejściach bardzo o mnie dba.Zresztą poprzednią ciążę tez dobrze prowadził.

reklama
Do góry