nef pod koniec ciąży często ginowie chcą by przychodzić co tydzień, wszystko zależy od gina czy widzi taką potrzebę, dla mnie jest nie fair jak gin każe przychodzić płacisz np 100zł a on nawet cię nie zbada
justaa dobrze że wyniki ok
ewcik tarczyca nie jest wskazaniem do cc
sasanka 14kg to norma w ciąży,a dziecko nie jest duże. ja przytyłam 0,5kg a moja waży 2710
kusska moja mała już dlugo ma główkę nisko
kropa duży ten twój synio, trzymaj się
mysza fajnie, że wszystko ok
Ja dzisiaj miałam dzień wrażen. Byłam na ktg i od razu miałam wizytę. Ktg trwało krótko i nie zanotowano wyraźnych ruchów, ale znam małą i ona nie rusza się na zawołanie a poza tym dzisiaij tai ospały dzień. Wyniki wszystkie dobre, szyjka cienka ale długa. No i dostałam skierownie na IP na ktg, bo w szpitalu mają lepszy sprzęt ( i tam mieli zadecydować czy mnie zostawią czy nie). A byłam sama więc zadzwoniłam do M, pojechaliśmy razem, niby nie przejmował się luz, a zarysował samochód. Na IP długo byłam podłączona do ktg bo mała się przemieszczała. Potem jeszcze badanie ginekologiczne (drugie tego samego dnia), potem USG pomiary, przepływy, ilość wód płodowych. Wszystko ok, ale z racji cukrzycy mam być pod stałym nadzorem, w poniedziałek znów ktg wczesnym rankiem.