reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
louise, Vanilka gratulacje udanych wizyt :-)
Vanilka ten lekarz to faktycznie troszke dziwaczny ci się trafił, ale najważniejsze że usg zrobił poprawnie i na dodatek udało mu się płeć określić i jeśli to co mi się wydaje jest siusiakiem to całkiem spory facet rośnie ;-)

louise, Vanilka gratulacje udanych wizyt :-)
Vanilka ten lekarz to faktycznie troszke dziwaczny ci się trafił, ale najważniejsze że usg zrobił poprawnie i na dodatek udało mu się płeć określić i jeśli to co mi się wydaje jest siusiakiem to całkiem spory facet rośnie ;-)
oj ja bym powiedziała ze nawet całkiem spory.GRATULUJE WIZYT

louise zgrabniutki noseczek:tak:
Vanilka no teraz jak zaznaczyłaś to faktycznie aż bije po oczach sisiaczek:tak:

Cieszyć się z wami z udanych badań i zdrowych dzieciaczków:tak:

reklama
witam kobietki, dołączam do lipcowych mamusiek:-) jutro mam usg, na którym będę mieć badania prenatalne-stresik lekki jest, ale wierzę, że będzie ok.. i po cichu mam nadzieję, że może uda się poznać płeć? w którym tyg Wy się dowiedziałyście, czy to chłopaczek, czy dziewczynka?

Do góry