reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
a ja dziś znowu idę na usg, gdyż w niedzielę poślizgnęłam się i upadłam, także chcę się upewnić, czy wszystko ok... i może przy okazji dowiem się, co między nóżkami ma nasze maleństwo:tak:

a ja dziś znowu idę na usg, gdyż w niedzielę poślizgnęłam się i upadłam, także chcę się upewnić, czy wszystko ok... i może przy okazji dowiem się, co między nóżkami ma nasze maleństwo:tak:
o jeju Ewcik-mam nadzieje ze wszystko oki. znaczy na pewno wszystko oki!!!!!!!!! i przy okazji zobaczysz malenstwo :-):tak::tak::tak: trzeba ostroznie chodzic-ja wczoraj pomyslalam o lasce, jak stapalam po lodzie na chodniku z gracja a'la stara babcia :-D ale powanie to trzeba uwazac. daj znac co i jak

Witajcie
Dawno nie pisałam ale podczytuję was co jakiś czas.
Byłam już na jednym USG u mojego lekarza lecz nie jestem zadowolona. NT wyszło ok 0,2 więc w normie ale lekarzowi nie udało się uwidocznić nóżek maleństwa :szok:. A w opisie USG wpisał że wszystko jest ok :wściekła/y:

Idę dzisiaj na 13 do prywatnego lekarza na kolejne USG i chyba u niego poprowadzę resztę ciąży. Mam nadzieję, że jest jednak wszystko ok. bo wyśniłam już chyba wszystkie koszmary świata o chorobach mojej dzieciny:no:

Poza tym w zeszłą środę zachorowałam na anginę i dostałam antybiotyk oraz L4 od internisty. Niestety dzisiaj obudziłam się w nocy z okropnym bólem gardła i katarem. Po prostu koszmar..
Trzymajcie kciuki za dobre wyniki USG ...

No to dziś we cztery mamy wizyty: ja, Ewcik, MAdzia i Oliv...
Mam nadzieję ze wszystko ok Oliv- jeśli przezierność jest ok i lekarz napisał "ok" to myślę że niepotrzebnie na zapas się martwisz, ale trzymam kciuki abyś się upewniła na dzisiejszej wizycie.Za ciebie Ewcik też!- (Ja spadłam ze schodów z walizką w 6 miesiącu i było wszystko ok- córa pomimo wszystko koniecznie zapragnęła przyjść na świat w terminie :tak:
Ps. Lousie- sama dziś ubiorę chyba łańcuchy na kozaki idącdo autobusu ;-)

JA już PO :)
Na szczęście okazało się, że wszystko OK. I jestem również bardzo zadowolona z wizyty. Lekarz przyjemny, sprzęt nowy dość dobrej jakości, wszytko było pięknie widać i słychać :)
A poza tym prawdopodobnie będzie dziewczynka :tak:
A nóżki są dwie :) dzidzia siedzi sobie po turecku :p

Jutro idę jeszcze do internisty z tym moim gardłem nieszczęsnym.:baffled: Zobaczymy co powie

JA już PO :)
Na szczęście okazało się, że wszystko OK. I jestem również bardzo zadowolona z wizyty. Lekarz przyjemny, sprzęt nowy dość dobrej jakości, wszytko było pięknie widać i słychać :)
A poza tym prawdopodobnie będzie dziewczynka :tak:
A nóżki są dwie :) dzidzia siedzi sobie po turecku :p

Jutro idę jeszcze do internisty z tym moim gardłem nieszczęsnym.:baffled: Zobaczymy co powie

fajnie, ze wszystko ok!!! i nam się grono dziewczynek powiększa;-)

reklama
Do góry