reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

mammi to skandal jak tak można cięarną kobietę potraktować:wściekła/y::no: najważniejsze, że z dzidzią ok, ale tyle kasy za coś takiego:szok:

reklama
Ja juz po wizycie:-). Lekko nie było, bo maleństwo znowu spało odwrócone pupą do nas. Udało się jednak go zmierzyc i pooglądać. Ma 9 cm z nogami, bijace serduszko i widoczny żołądek. Ogólnie wszystko jest ok.
Zdjęcia niestety nadal nie posiadam.

Odstawiam duphaston i asmag b. Mam zacząć brać witaminy - skończyć elevit, a po nim przejść na pregnaVIT.

Jestem strasznie szczęśliwa, bo trochę się bałam:-).

Yustynia, Kasik gratulacje, pokaźne już człowieczki, choć szkoda, że nie ma zdjęć :-(, ja na wizytę za 2 tygodnie idę :tak:.

Wiem,wiem dziewczyny....okradli mnie i tyle.Teraz to już nie mogę nic zrobić poza obsmarowaniem ich w necie i tak też uczynie;-)
A tyle pieniędzy zapłaciłam chyba tylko za potwierdzenie na piśmie,że z dzidzią wszystko ok.
Kasik fajnie,że wizyta się udała.Jaki jest ten ordynator Ujastka?Jakiś fajny facet?;-)

mammi, ja nie chodzę do ordynatora i niestety nic na jego temat nie słyszałam. Ja chodze do zwykłyklego lekarza tam pracującego:-).
Dziękuję za gratulacje i ciepłe słówka.

kasik przepraszam:zawstydzona/y:Faktycznie,pisałaś mi kiedyś do jakiego gina chodzisz i obydwie chyba doszłyśmy do wniosku,że nie znamy swoich lekarzy.Nie wiem co odbiło;-)

Ja też dzisiaj po wizycie i było bardzo fajnie.:tak: Najpierw ważenie i nie było tak źle!! Potem na USG widzieliśmy rączki, nóżki i resztę dzidziusia. Pierwsze pomiary wyglądają obiecująco, ale i tak za 2 tyg mamy genetyczne. Zdjęcie dodam jutro, chociaż i tak mało widać. Serduszko ślicznie biło:-)

reklama
Mruczka, ja też zadowolona jestem, bo waga wskazała jakies 2-3kg :baffled: więcej (bo to moje pierwsze ciążowe ważenie i nie wiem z jaka startowałam) a myślałąm że 5 będzie mało...

Do góry