reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Hej

no i ja juz po

niestety plci nie znam dostalam za to skierowanie na badanie anatomy scan wiec dowiem sie po tym badaniu na 100%
wage dziecka jak rowniez to badanie stwierdzi czy dziecka organy sa ok.

w poniedzialek dzwonie zeby sie umowic na wizyte

reklama
Sasanka- to gratulacje udanej wizyty i czekamy na kolejne wieści

Perla- masz rację- nie dziękuj- przyjdzie na to czas! :-D Ja tu modły odprawiam, kadzidła palę z myslą o Tobie więc: tylko spokój może nas uratować! (i nadzieja!) Tylko powiedzmi kiedy będziesz wiedzieć- (bo nie wiem jaki mam zasób tych kadzideł ;-)

sasanka- to gratulacje udanej wizyty i czekamy na kolejne wieści

perla- masz rację- nie dziękuj- przyjdzie na to czas! :-d ja tu modły odprawiam, kadzidła palę z myslą o tobie więc: Tylko spokój może nas uratować! (i nadzieja!) tylko powiedzmi kiedy będziesz wiedzieć- (bo nie wiem jaki mam zasób tych kadzideł ;-)
oj niestety dopiero 15 marca... :-(

to bedziemy zaklinac :tak::-)-tylko musze jakies konkretniejsze kadzidla zakupic bo obecne to dosc smierdza.

Perla, Nic to, nic to: damy tu radę w spólnie z Louise- na allegro są promocje kadzideł: za 1zł ;-) Louise- wyrzuć te śmierdziuchy, bo wszystko popsujesz: dziewczynka to róże muszą być!
A na poważnie...
Naprawdę całym sercem życzę Ci córeńki i już CICHO SZA!:angry:- co by nie zapeszyć!

to i mi tak kibicujcie synka:-D!prosze...bo moja Duska sie wscieka jak jej mowie, ze moze tam w srodku mieszka Wiktoria?...dziewczynka...a ona nie- nie mow tak mamooo bo Gracjan sie obrazi:szok:..ale beda jaja jak sie okaze corka...wytlumacz niespelna 4l dziecku, ze nie mialas na to wplywu...teraz probuje i sie zlosci:eek:

Perla- trzymam kciukasy za coreczke!

reklama
Do góry