Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najlepszy moment jest ok.23 tygodnia! powodzeniaWitam Was lipcóweczki! Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was robiła sobie usg 3d/4d ? Kiedy jest najlepszy moment na takie usg??
annika dobrze że wszystko dobrze:-)a miesiąc zleci i zobaczysz dzidzie;-)
aniutka ja miałam takie usg w 14 tyg. i teraz w 23 będę miała.
Ja po wizycie.Między nóżkami nic nie wyrosło więc zostaje Nadia:-)Waga ciężka 280gramPrzełączył na chwilę na 3d i widziałam jak cmoka usteczkami a potem wsadziła kciuka do buźki i ssała jak najęta, pewnie ze stresa że ja czymś szturchają:-)Gin powiedział że ma zgradniutki zadarty nosek;-)
A to fota.
jedyneczka urocza corenka. chyba bedzie z niej slicznotka bo juz widac zadatkiannika dobrze że wszystko dobrze:-)a miesiąc zleci i zobaczysz dzidzie;-)
aniutka ja miałam takie usg w 14 tyg. i teraz w 23 będę miała.
Ja po wizycie.Między nóżkami nic nie wyrosło więc zostaje Nadia:-)Waga ciężka 280gramPrzełączył na chwilę na 3d i widziałam jak cmoka usteczkami a potem wsadziła kciuka do buźki i ssała jak najęta, pewnie ze stresa że ja czymś szturchają:-)Gin powiedział że ma zgradniutki zadarty nosek;-)
A to fota.
Aaaa i zapomniałabym przytyłam 2,5 kg w misiąc, masakra... Więc mam już 4 na plusie od początki ciąży. Trzeba przystopować z żarełkiem, to smutne:-(.