reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
No to już po USG połówkowym. Na USG poszłam z M. Wszystko ok. Dzidzia rozwija się prawidłowo-według USG wychodzi obecnie 20tygodni i dni, czyli o tydzień starsza. Płci nie dało się potwierdzić, bo cały czas trzymała pepowine miedzy nogami. Mój maz stwierdził ze ma nas w dupce, bo nie chciała pokazac co ma niedzy nogami-tylko caly czas miała pepowine miedzy nogami(posladkami). Serduszko biło 136u/min. Zdjęcia moge wam dodac tu-ale mam jakiegos pecha bo zadnego ładnego nie mam np aby ładnie buzke było widac. Ogolnie pani doktor powiedziała ze do naszego dzidziusia nie moze sie przyczepic-bo wszystko jest dobrze.

Ostatnia edycja:
No i pierwsze wieści, super, że wszystko w porządku, a skoro płci teraz nie było jeszcze widać, to może pojawi się skrywany siusiak :rolleyes:.

Według USG termin mi sie przesunal o tydzien do przodu z 15-16 lipca na 9 lipca. Pani doktor zle mnie uslyszala z terminem ostatniej OM nie 1 wrzesnia tylko 7 miał byc.

Załączniki

• P1020303.jpg
    P1020303.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 58
  • P1020304.jpg
    P1020304.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 61
  • P1020305.jpg
    P1020305.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 62
  • P1020306.jpg
    P1020306.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 59
  • P1020307.jpg
    P1020307.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 65
  • P1020308.jpg
    P1020308.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 59
Paitipaula super że wsyztsko ok:)
Powiedz mi tylko jedno dlaczego masz 20 tydzien skoro Om 7.Wrzesnia?ja mam ostatnią miesiączkę 26.09 i 21 tydzien :)

reklama
Paitipaula super że wsyztsko ok:)
Powiedz mi tylko jedno dlaczego masz 20 tydzien skoro Om 7.Wrzesnia?ja mam ostatnią miesiączkę 26.09 i 21 tydzien :)

Nie dziewczyny ostatnia OM miałam 7 wrzesnia-Ja poprostu mam/miałam bardzo długie cykle. Ten w ktorym zaszlam by wyniósł 59-60 dni. Ja zaszłam w 46-47 dniu cyklu. To i tak by nie był moj najdłuzszy-były tez juz o wiele dłuzsze. Dlatego w karcie ciazy mam dwa terminy porodu napisane, jeden z OM na 14.06.2010 i według USG w 8 tyg ciazy an 16.07.2010.

Ostatnia edycja:
Do góry