reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Patipaula chyba 7 października miałaś ostatnią @, w nie wrześnie :eek:.
czyli tak jak ja:-p

po dzisiejszej wizycie(szybko dzis streszcze bo padam - dzien pelen wrazen:-D
Pani doktor powiedzial : Probably is a boy:cool::-):-):-)

i ja juz moge zmienic date produ- bo wstepnie umowilysmy sie na cc:-p:-p:-D:-D na 7 lipca:-)..no ale juz szczegoly ustalimy 9 czerwca podczas kolejnej wizyty

reklama
czyli tak jak ja:-p

po dzisiejszej wizycie(szybko dzis streszcze bo padam - dzien pelen wrazen:-D
Pani doktor powiedzial : Probably is a boy:cool::-):-):-)

i ja juz moge zmienic date produ- bo wstepnie umowilysmy sie na cc:-p:-p:-D:-D na 7 lipca:-)..no ale juz szczegoly ustalimy 9 czerwca podczas kolejnej wizyty
gratki kochana mam nadzieje ze jestes zadowolona,a mała siostrzyczka jeszcze bardziej ?a gdzie zdjecia ?i czemu cc?

Hej my po wizycie, wszytsko ok z dzidzia, wazy juz 0,5kg:szok::szok::szok: Ma wielkie stopy no i dalej dynda siusiak, wiec poraz kolejny pokazal ze jest facetem. Ale tylko tyle pokazal. Wogole nie chcial buzki pokazac:-( Tylko ciagle mamusia musi pupe ogladac i kregoslup, no ale coz. Wazne ze jojka chce pokazywac:-D:-D:-D:-D

nie mam tu w UK skanera..:eek:i o zdjecia tudno..ale mam piekne ujecia np. zadartego noska:-D..taki jak moj:-p
a cc..bo ja mialam pierwsza cc..nie z wlasnego wyboru..bo mala byla ulozona glowka do gory..i teraz rozmawialm z gin..i powiedziala, ze nie ma problemu...jesli tyylko chce, a chce...co nie oznacza, ze nie bede miala jeszcze wskazan takze do cc...no i spytalam kiedy?:-pa ona 6-7 lipca pasuje? ja tak 7 idealnie-(Klaudia urodzila sie 7 czerwca) no i ginka tez pol zartem mowi- to jestesmu umowione:-D- a szczegoly ustalimy podczas kolejnej wizyty czyli 9 czerwca;-)
Vanilko - to tak wyglada to badanie o ktorym rozmawialysmy - dokladnie badaja dzidziusia..mierza itd..chyba z 30 min to trwa...nagladalsimy sie ..ale wcale nie mielismy dosc! wrcez przeciwnie! pozniej mielsimy spotkanie z polozna, zmierzyla cisnienie, zbadala mocz, a nastepnie rozmowa z ginem..(nikt mnie tam jeszcze nie badal:szok::-D..i wsio..Wszystko jest super i mam sie cieszyc:-D

nasz dzidzius nie byl skory do pokazania wacka..:-D krzyzowal nozki, zakrywal raczkami..i go tak tam tym skanerem meczyla..ze w koncu powiedziala- najprawdopodobniej to chlopiec- bo tu widac siusiaka:-D

Po wczorajszej wizycie wszytko ok!
Mała ma juz ponad pól kilo, ciąza starsza o 1 tygodzień i ciągle się ten stan utrzymuje! Z wczorajszego USG termin porodu wyszedł na 26.06 )) ale wszytko się może zmienic!
Najważniejsze ze malutka wszystko ma na swoim miejscu, prawidłowo rozwiniete narządy i bardzo symetryczne, co lekarz bardzo chwalił!!
Od 24 tygodnia kazał mi dodatkowo dziennie pić wapno z witaminą C i dodatkowo magnez opócz witamin. No i to żelazo dalej które ciągle łykam!

Niestety nie mam zdjęcia tylko filmik! Ale mała na 3d była jakaś taka zmartwiona, podpierała policzek rączką!! M twierdzi że mam za duz stresu w pracy i to dlatego!

Fajnie że na Waszych wizytach tez wszytko fajnie poszło!! Nic tylko sie cieszyć!:-)

Po wczorajszej wizycie wszytko ok!
Mała ma juz ponad pól kilo, ciąza starsza o 1 tygodzień i ciągle się ten stan utrzymuje! Z wczorajszego USG termin porodu wyszedł na 26.06 ))

To termin macie tak jak u nas, nawet wagowo nasze dzidzie tak samo leca. Jaka macie dlugosc FL?? Ja pozniej podam bo narazie to w lozku jeszcze leze, a zdjec tez nei mam bo polozyl sie kolejny raz tylkiem do nas, no i jest tylko filmik z pomiarow. Ale najwazneijsze ze dzidziolki zdrowe:tak:

To termin macie tak jak u nas, nawet wagowo nasze dzidzie tak samo leca. Jaka macie dlugosc FL?? Ja pozniej podam bo narazie to w lozku jeszcze leze, a zdjec tez nei mam bo polozyl sie kolejny raz tylkiem do nas, no i jest tylko filmik z pomiarow. Ale najwazneijsze ze dzidziolki zdrowe:tak:

FL - to długośc kości udowej?? (tak w gazecie wyczytałam) teraz nie ejstem w stanie Ci podac bo jestem w pracy! jak wróce popołudniu to napiszę!:-)

reklama
Rusia Gratuluje syneczka.Super ze na wizycie wszystko ok.:-)

oczekiwanie Rzeczyswiscie duzy chlopaczek z Twojego synka-waga imponujaca. Szkoda ze buzki nie chcial pokazac, ale widzisz klejnoty pokazał-najwazniejsze;-)i ze zdrowy.

aisim Waga tez super i ze wszytsko z malutka dobrze.:-) Terminy beda nam sie teraz przesuwac, bo malenstwa rosna w roznym tepie.

Do góry