reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
mruczka śliczna jest:-)a wagowo jak moja, choć młodsza, widać duża dziewczynka;-)

sasanka to wcale nie jest mało, moja widzisz tydzień starsza a niewiele cięższa i lekarz mówi że jest super. Rozpiętość norm wagowych jest bardzo duża, przecież jak rodza się potem dzieciaczki w jednym wieku jedno o tej samej długości waży 2900 a drugie 4400 i nie jest to żadną nieprawidłowością tak samo jak później dzieciaczki różnie rosną, jedne płynnie inne skokowo i wzajemnie się przeganiają:-)najważniejsze że wymiary części ciała w stosunku do siebie są prawidłowe i budowa "organków" wewnętrznych, więc się nie martw:tak:

że dziś same dziewuszki, a przecież dzień kobiet był wczoraj....hmmm

Faktycznie:tak:

Zapomniałam dodać że mała główką na dół i pewnie dlatego już nie tłucze mnie po szyjce:tak:
I mam pić 2 kawy żebym czasem nie zasnęła za kierownicą, gin mi zalecił bo miałam po jednej kawci 103/60:sorry2:

Dziewczyny piękne córeczki, ciesze się że wizyty udane i maleństwa zdrowe.
Jedyneczka ja jestem też bardzo ciekawa co noszę pod sercem i troszkę jestem zawiedziona że maleństwo takie wstydliwe...no ale trudno. Gorzej że teraz to USG chyba dopiero w 34 tygodniu:baffled::baffled::baffled: ale i tak poproszę gina na kolejnej wizycie czy nie mógłby spojrzeć co tam dziecko między nogami posiada:-p

reklama
ania_pestka my sie umowilismy w 30 tyg. na takie pamiatkowe USG, tylko i wylacznie zeby nagrac plytke i moze w koncu zobaczyc buziaka synka. Moze tez o takim dodatkowym pomyslcie;-)

Do góry