reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Kama przy suwaczku jest Twoja niiunia?? Jaka śliczna?? Tam widać włosy?? Strasznie realistyczne zdjęcie!! Oj ta technika pozszło do przodu strasznie!!

reklama
kamuś ja też zwróciłam uwagę na zdjęcie w suwaczku:-) widać, że świetnie zrobione 3d, rewelacyjnie widać maleństwo:-)

a my dzisiaj mielismy wizyte u poloznej,ogolnie jest dobrze mocz,cisnienie,homoglobina w porzadku,waga niestety nie,warze za duzo:/do tego mialam robione ctg,mala strasznie sie wiercila i na poczatku ciezko bylo znalezc jej puls ale pozniej serduszko pieknie bilo do tego co jakis czas dostalam kopa:)skurczy brak,szyjka mocno trzyma:)
jutro na glukoze(wydaje mi sie ze troszku za pozno) od piatku szkola rodzenia.

Wczoraj byłam na badaniach. Mały rośnie 1230g tylko, że bardzo mało się rusza:( lekarz kazał mi policzyć czy jak jest aktywny(czyli może 1 raz na dzień) czy jest 10 ruchów w przeciągu 2 godzin. Wyszła mi też jakaś niedokrwistość i mam brać żelazo. Ale poza tym wszystko super :)

emih łatwo powiedzieć, nie stresować się:baffled:nic, wcinamy nospe i trwamy, zobaczysz, dotrwamy szczęśliwie do terminu;-)

mysza się powtórze, rozbieżności moga być, Emi miała np. szczupły brzuszek i podejrzewali hypotrofie ale było wszystko dobrze a Nadinka ma zaś dłuuugie nogi a w pasie młodsza:-)ale gin mówi że wsio oki i tez mam termin na 9go:tak:jak nasza tak łapała ostatnio buzią to mój powiedział przy ginku że nienajedzona jak mama:-pi tak dobrze, bo w domu powiedział że nienażarta jak mama:-D

ewa daj mu coś słodkiego;-)dzieciaczki maja rózne temperamenty, może będziemy Ci zazdrościć potem że twój przesypia całe nocki:tak:

kama superowe zdjęcie niuni:-)

Ja po wizycie nieco podłamana:-(Z niunia na szczęście wszystko dobrze, szczuplizna jak przeczuwałam, 1140kg waży, i bardzo lubię mojego ginka bo powiedział że drobniutka po mamusi:-D
Morfologia bardzo dobrze, glukoza super, mocz powtórzyć bo leukocytów dużo - ale ja myslę że to z tego że tak przykombinowałam z tym pojemnikiem:-pwięc jutro na mocz z rańca. Za to szyjka nie za długa - nie mówił ile ma, i miękka. Na razie mam leżeć dużo i broń boże nie udzielać się przy remontach i wogóle wysilać a jak sie nie poprawi tez dostane krążownik:dry:skórcze kontrolować, pytałam o te nospowe dzieci to powiedział że może się zdarzyć przy długim i regularnym zażywaniu a ja przecie doraźnie, a ja na to że od 3 tyg. w sumie regularnie przynajmniej 2 dziennie to on że lepsze to niż chyba teraz byłoby urodzić:-(no to będę juz po 3 brac zapobiegawczo jak tak z tą szyjką źle:-(dobrze że pozałatwiałam z tym remontem dużo bo teraz juz bym nie mogła tak biegać:-(

jedyneczka kochana no to koniec balowania i teraz odpoczywanko,widze ze juz u wszystkich prawie zaczynają sie jakies ekscesy,a teraz naprawde trzeba przystopowac bo do porodu zostało pare tyg a co niektóre z nas to latają jakby w ciazy nie były

reklama
jedyneczka trzymam kciuki, by wszystko było dobrze! tak nie dużo nam już zostało! jak lekarz każe to trzeba przystopować i odpoczywać...na pewno będzie dobrze;-)

kama fajnie, ze wszystko ok, ale kto Ci powiedział że za dużo ważysz:szok:??

Do góry