reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

kochana, jak w tym tygodniu kuchnię nam zamontują, to na pewno będzie co robić:tak: układanie, mycie wszystkich naczyń itd itp... ale na popołudnie też już mam zajęcie-pojedziemy po okap do sklepu a następnie do stolarza, który nam meble robi..;-) także może coś ruszy.. chociaż obiecałam M że się wstrzymam, aż nam tą kuchnię zamontują:-D

reklama
Na wizycie wszytsko ok. Szyjka nadal zamknieta. Mam brac nospe na te moje czeste skurcze. Nastepna wizyte mam za tydzien, bo chce wiedziec co z moimi skurczami. Czy tylko sa czeste surcze, czy dalej cos idzie za nimi. Pobrala mi wymaz na posiew i zawiozlam go po wizycie do szpitala(do labolatorium). Nie jest zle bo tylko 25 zl zawolali za badanie, a w przychodni jeszcze raz tyle wolali. Zrobila tez mi usg. Powiedziala ze mala jest duza. Lezy glowka w dol, wiec jestem bardzo zadowolona.

kamakochana to ty juz sie szykuj. Nazwisko mialsa rewelacyjne.

Patipula to nie duzo dalas za ten wymaz...
Ja sie juz spłukałam całkowicie,a nie mamy z wazniejszych rzeczy jeszcze wozka nosidelka i foteliku...
Wydalam dzisiaj 300 zlotych za badania- toxo, cytomeg. WR i krew i mocz... masakra...
Za wymaz ostatnio dalam 50 zl

A szyjka tez jak mnie nie zakluje czasem... az musze rekami tam sie zlapac i trzymac, niby nic nie zmienia ale w podswiadomosci jakos mi lepiej:p

wy tak biegacie z tymi rozwarciami, a ja bym sie bała ze mi wody gdzies na miescie odejda- za duzo filmow sie naoogldalam:p

Ewcik szyjke mam czesciowo zgladzona i rozwarcie na 2 palce.

nazwisko zmienilam,wiecie ile mialam zabawnych sytuacji przez nie,dzwonisz gdzies przedstawiasz sie Bomba i co ci po drugiej stronie odkladaja sluchawke,raz kolezanka wyslala mi kartke z wczasow i doszla po pol roku z przeprosinami z lotniska bo sprwdzali zawartosc koperty,wyobrazacie sobie grupa antyterrorystyczna otwiera koperte a tam kartka z gola baba i pozdrowienia z cieplych krajow:D ,mozna by wiele pisac...
Supcio do seks bomby to mi ale brakuje....

dobrze ze ja tu wszystkie badania,posiew i co tylko za darmo mam,inaczej bankructwo!!!!

kamcia no to czekamy az bomba wybuchnie :-) swoja droga tez bym nazwiska nie zmienila :-)

supcio swietnie ze wszystko oki i bejbik taki duzy sie szykuje :-) oby nie przedobrzyl i mamusia zeby nie miala ciezko :-)

patipaula a wiec u ciebie wszystko planowo i bez zaklocen :tak: tylko ja cie blagam nie probuj pielic ogrodka ani nic podobnego jeszcze przez te ostatnie dni :-)

kropa macmiror to b popularny lek w ciazy na infekcje-duzo kobiet go stosuje i przewaznie to wlasnie zapisuja jak cos jest nie tak z wymazem. ale szczegolow zadnych nie znam

reklama
kamcia poporstu bombowa z Ciebie dziewczyna!!!!!!!:-)

kropa oby lek pomógł

supcio no te badania to mega drogie:wściekła/y:

patipaula prosze taka zabiegana lipcówka i w dodatku pozamykana, ciesze się ze wizyta udana

Do góry