reklama

USG- Marcówki 2010

reklama
blueberry - piękny Maluszek. A rączki też wyglądają rewelacyjnie :tak:
Ja mam wyraźne zdjęcia, bo i gin ma dobry sprzęt. W końcu tyle na nas zarabia, że go stać :-D
Ale pocieszcie się, że teraz przez 2 miesiące nie będę widziała mojego Dzidziola. No, chyba żeby sie coś działo. Ale w takim razie wole nie widzieć :tak:

cześć! Wczoraj byłam na wizycie i podglądaliśmy Malutka
jakość kiepska, bo to zdjęcie wydruku a nie skan i to jeszcze telefonem robione...
DSC01264_750x562.jpg

Miałyście już to badanie USG gdzie jest badana przeziernośc karkowa? Trochę się zmartwiłam, bo wyglada na to, że umówiłam się na to badanie na trochę za późny termin... Z obliczeń od ostatniej @ (8.06.09) wynika, że jestem w 11 tyg, 3 dniu, a termin badania mam na 8.09, wtedy będę w 13 tyg. 1 dzień. Niby można je robić do 13 tyg. 6 dni, ale może lepiej jednak wcześniej, bliżej 12 tyg? Podczas ostatniej wizyty u lekarza 17.08 miałam robione USG i dzidzia wyglądała na 10 tyg, 1 dz. lekarz w karcie zapisał 10/11 tydz. mam obawy, czy nie powinnam jednak przełozyć terminu tego USG na tydzień wczesniej. Jak myslicie? :confused:

Miałyście już to badanie USG gdzie jest badana przeziernośc karkowa? Trochę się zmartwiłam, bo wyglada na to, że umówiłam się na to badanie na trochę za późny termin... Z obliczeń od ostatniej @ (8.06.09) wynika, że jestem w 11 tyg, 3 dniu, a termin badania mam na 8.09, wtedy będę w 13 tyg. 1 dzień. Niby można je robić do 13 tyg. 6 dni, ale może lepiej jednak wcześniej, bliżej 12 tyg? Podczas ostatniej wizyty u lekarza 17.08 miałam robione USG i dzidzia wyglądała na 10 tyg, 1 dz. lekarz w karcie zapisał 10/11 tydz. mam obawy, czy nie powinnam jednak przełozyć terminu tego USG na tydzień wczesniej. Jak myslicie? :confused:

dokladnie o to dzisiaj pytalam gina ,dal mi ulotke i telefon do kliniki gdzie mi to usg genetyczne beda robic i na tym papierze mam napisane ze takie usg wykonuje sie miedzy 12-14 tc :)
Ja mam termin na 04.09 i ty chyba tez masz ok :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry