Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nie były to oczywiście typowe kopniaki, napoczątku takie smyranie, takie właśnie bulgotanie.
Ale to było daaaawno i byłam młoda 

ach ten sliczny profilek z nosuniem
no i przeziernośc znowu idealna 1:-) więc kamień z serca mi spadł ze z dzidzia wszystko ok!! Do tego chyba będzie dziewczynka...bo gin powiedział ze za mało nasza dzidzia miała w kroku żeby to był penisek...bo podobno w 13tc to juz widac...no ale u nas to była pustka:-) ale lepiej nie zapeszac;-) i to nie siła sugestii ale ja tam nic nie widziałam
. Trzeba obserwowac, czy sie powtarzaja, jesli tak, to pewnie dzidzuś!Super że z dzidzią okey
A czemu masz mieć robioną biopsje szyjki???
SZOK !!Więc poszłam na kolposkopie żeby zobaczyć dokładnie szyjkę macicy i mam na niej 3 polipy które niestety sparwdzić pod względem histo-patologicznym
Jak mi gin wytłaumaczyła cytologia zależy jak pobrany jest wymaz..bo można wziąść z drugiesj strony wymaz i wtedy wyjdzie grI czy II
i komu tu wierzyć....
sama nie wiem co robić ... mam nadzieję że biopsja nie wpłynie źle na dziecko!! Ale mimo wszytko obawy są...