Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
Ale później juz nic... :-(

wstyd sie przyznac ale nie mogę sie troszkę połapać w moim zdjęciu hehe. A dokładniej to nie wiem co to jest to co zaznaczyłam na zdjęciu. Możecie pomóc?troche sie martwię bo wygląda jak druga głowa
![]()
![]()
Wydaję mi się ze to co zaznaczyłas to głowka twojego dzidziola a na dole te okrągla kólka to ciałko żółte..ale moge się mylić
;-)
ale fajowo
mi też się wydaje , że czuję już moją Gabrysie:-)przed chwilą wypiłam kubek mleka z miodem, i poczułam tą banieczke moją...ale czytałam że pisałyście, że wy czujecie dzidzie bardzo nisko, ja to troszeczke pod pępkiem, i zazwyczaj troche z lewej strony, wieć już sama nie wiem:-(
:-)główka jest na samym dole bo dzidzia ssie palca na tej fotcerączkę widać wyraźnie
![]()
ale nie przejmuj sie ze coś tam widzisz...ja u swojej dzidzi widzę 5 kończyne z boku brzucha

dronka83, zapmniałam napisać. Na pierwszym zdjęciu twoja dzidzię pięknie uchwyciło w "kadr"![]()
;-)
![]()
tak z boku - wcześniej tego nie widzieliśmy dopiero nie dawno odkryliśmy
no i widać 3rączkę lub nóżkę
ale gdyby bylo cos niepokojacego napewno lekarz by powiedział a my mamy tendencję do zamartwiania się zamiast cieszyc ze PIĘKNE mamy dziecinki
wiec ja tym wogle sie nie przejmuje i tylko śmieje z naszego cudnego ufoludka