reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG - nasze małe październikowe Słoneczka

Renatko usmialam sie stwierdzeniem " zatkała sobie ucho żeby nie słyszeć tych głupot o których tatuś dyskutował z lekarzem" ;D

Ines jak wrocisz zaraz smigaj Nam tu z opowiadaniami jka bylo i wklejej zdjecie :)

Ja sie juz doczekac nie moge .. jeszcze 4 dni ::) ;D

reklama
Witam wszystkie Mamusie :) Ja chodzę prywatnie do lekarza, płacę za każdą wizytę 60 zł, i do tego co miesiąc dochodzą jeszcze badania moczu i morfologia- też osobno płatne, a w tym miesiącu jeszcze ta nieszczęsna krzywa cukrowa czy jak to tam zawał :) co do USG to miałam robione tylko raz w 10 tyg. (i to przestało mi się podobać, skoro wy macie bez problemu tak często :( ) teraz jestem umówiona na 3/4D na 12 czerwca, to dodatkowy koszt z tego co się dowiadywałam ok 180zł., bo mój lekarz tego nie robi :( tak się mówi, że dziecko dużo kosztuje, ja już mogę się zgodzić z tym powiedzeniem :) ale co tam, raz nie zawsze, dla Malucha warto :)

ja juz nowych wieści się dzisiaj chyba nie doczekam - zasypiam juz na siedząco a do tego boli kręgosłup..
no ale co ja tu bede sie zalic, my emerytki juz tak mamy ::)

Ja już tez dłużej nie wysiedzę chociaż trzymałam się bardzo długo.

Ines gdzieś Ty sie podziała mamuśko ?? My tu spragnione oglądania świeżych zdjęć, a Ty na taką próbę cierpliwości nas wystawiasz.
Wkalejaj zdjęcia, zdawaj relację żebyśmy rano już miały co oglądać i czytać.

Dobranoc, pchły na noc .....

Przepraszam, że dopiero teraz pisze, ale mężuś nie dał mi wcześniej do kompka usiąść  ::)
Oto moja śliczna, maleńka, ukochana kruszynka Mariczka :) (dr. powiedział że na 100% dziewczynka :) ) Jutro napiszę więcej.

Ines to jest przepiekna dziewczynka, a fotki sa wspaniale. Tak bardzo sie ciesze z Waszego szczescia.

Ja sama juz sie nie moge doczekac usg, moze sie dowiem co tam jest( tak na boku snilo mi sie ze to chlopiec ), no i mam liste pytan do ginekologa. Oj Monisiu rozumiem Twoje zniecierpliwienie, ja juz sama siebie widze na kilka dni przed-stresowa mama wtedy bede ;)
Renata cieszes ei ze masz tak czesto usg, to sie z mezem napatrzycie na malenstwo ;D

reklama
Ines - Mariczka jest rewelacyjna :) ... poplakalam sie jak ją zobaczylam ::) ... zdjęcia swietne ... cudna mala istotka zamieszkuje chwilowo Twoj brzuszek :)

Paulinko my sie tez doczekamy ;) ... ja juz moze w piatek bede wiedziec kto puka do mnie ;) ... a Ty tez bedziesz miala 3D czy 2D ??

Do góry