reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Śliczne to Twoje maleństwo!!!
Ja też byłam dzis na USG i widziałam dzidziusia - pierwszy raz !!!!
Aż sie pobeczałam.....
Śliczny jest, fikał i skakał z gadości że widzi mamusie wyglądał podobnie jak Twój dzidziuś....śliczny
Ja też byłam dzis na USG i widziałam dzidziusia - pierwszy raz !!!!
Aż sie pobeczałam.....
Śliczny jest, fikał i skakał z gadości że widzi mamusie wyglądał podobnie jak Twój dzidziuś....śliczny
Agnieszka18
OK, ok wkleję tylko je odrobię
PaulinaAnna
No wiec jestem po wizytce, wszystko przebieglo dobrze, zrobiono mi caly wywiad, skierowano na badania krwi, i oczywiscie mialam USG Malenstwo jednak spalo, nie chcialo sie wcale ruszac wiec musielismy czekac,az zachcialo mu czy jej sie obrucic na bok, wyglada na to ze jest to bardziej 11 tydzien i 1 dzien, ale w innej pozycji na 10 t. 5 dz......jednak to nei ma znaczenia dla nas....serduszko bilo i wsio bylo dobrze.
Polozna spytala mi sie czy chce okolo 12 tc wykonac USG genetyczne, jednak ja na to sie nie krece, nie chce uslyszec ze dziecko ma jakas wade genetyczna i czekac do 20 tc na kolejne usg genety.( bo tak tu jest), wtedy mozliwe sprawdzanie za pomoca strzykawki i igly wod plodowych-a z tym roznie to bywa. Dlatego wierze ze wszystko bedzie dobrze, i czekam na kolejna wizyte 9 maja.
Aha, dostalam od poloznej: zestaw gazetek, ulotek, przytulanke i smoczek, oraz kupony na sklepy ze znizkami od 10-20% ( co kraj to inaczej).
Polozna spytala mi sie czy chce okolo 12 tc wykonac USG genetyczne, jednak ja na to sie nie krece, nie chce uslyszec ze dziecko ma jakas wade genetyczna i czekac do 20 tc na kolejne usg genety.( bo tak tu jest), wtedy mozliwe sprawdzanie za pomoca strzykawki i igly wod plodowych-a z tym roznie to bywa. Dlatego wierze ze wszystko bedzie dobrze, i czekam na kolejna wizyte 9 maja.
Aha, dostalam od poloznej: zestaw gazetek, ulotek, przytulanke i smoczek, oraz kupony na sklepy ze znizkami od 10-20% ( co kraj to inaczej).
Moniqa
i moje dwie połówki :)
A tu moje malenstwo z dzisiaj ... macha do Was rączka .. najpierw potanczyl a na koniec pomachal ;D ... maly byczek juz z niego ... w ciagu 4 dni urosl 1 cm
Ps. przepraszam za jakosc , ale zdjecie robione ze zdjecia .. a ja jestem "lewa" co do takich zdjec, mezus w pracy, a ja juz chcialam sie pochwalic swoja kruszynka ;D
Ps. przepraszam za jakosc , ale zdjecie robione ze zdjecia .. a ja jestem "lewa" co do takich zdjec, mezus w pracy, a ja juz chcialam sie pochwalic swoja kruszynka ;D
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Paulina Anna uwazaj z tymi testami genetycznymi, ja sie na nie nie zgodzilam, bo polozna stwierdzila, ze moze dojsc do poronienia :-[
A tak poza tym, to sliczne malenstwa! Ja tez wam cos wkrotce wkleje
A tak poza tym, to sliczne malenstwa! Ja tez wam cos wkrotce wkleje
reklama