reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG naszych malenstw

reklama
Przed chwilą podglądałm mojego bebika u lekarza :) Ma śliczną buźkę, widziałam tak bardzo dokładnie nosek, ustka i brodę, no i widziałam dokładnie jej siusiaczkę, nie ma mowy o pomyłce, dziewczynka na 100% :)

Od ostatniej wizyty przytyła kilogram, waży 1700, jak tak dalej pójdzie to urodzę 4,5 kilogramowego kolosa. A obwód główki ma 8 cm. Od razu sprawdziłam w domu na linijce, jak to wygląda, no i na razie znośnie ;D ale jak tak jeszcze urośnie, uuuu to bedzie ból ;D

Następną wizytę mam za miesiąc pomimo, że to juz 29 tydzień i powinnam chodzić co dwa tygodnie, ale lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku, więc nie muszę przychodzić wcześniej, no chyba żeby się coś działo :)

Kasia fajnie ,ze twoje dziecie zdrowo rośnie moja dziewuszka wazy dopiero 750g ciekawe kiedy bedzie wazyc tyle co twoja...?

K@si@, serdecznie gratulacje zdrowej, dorodnej corenki! Spora juz jest!!
Ale ten obwod glowki to chyba nie 8 cm???? Chyba sie pomylilas - moze chodzi o wymiar dwuciemieniowy??

8 cm to oczywiście średnica, a nie obwód - i ja jestem matematykiem, niezłe ;D

JAAGA moja około 700 g ważyła na ostatniej wizycie, więc gdzieś około za miesiąc Twoja też będzie tyle ważyć :)

Kochane chcecie wiedzieć jaki jest hit sezonu w dziedzinie filmu na 2006r???
Film pt. "Mróweczka" w roli głównej moja dzidzia reż. doktor Włoch!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Jest nie do pobicia i narazie ma same znakomite recenzje ;) mamy, taty , babciów , dziadków, ciociów i wujków.
Premiera była wczoraj w domowym zaciszu a później oficjalne wyświetlenie, tłum szalał ;)!!!!!
A ja mam ten przywilej że moge ogladac ja kiedy tylko mi się zachce (czyli moge cały czas ;D ))

Film jak film ale moja Mrówa napewno ma Oscara za role pierwszoplanową GWARANTOWANEGO ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mada, to nasze maluszki beda ze soba konkurowac ;) Bo ja we wtorek tez jade do dr Wloch i tez bede miec filmik z moja mala w roli pierwszoplanowej :)

reklama
Sandra jak będziesz u dr Włoch to poproś o nagranie płytki z głosem bo my dostaliśmy bez głosu i tylko jest obraz i nikt oprócz nas(w ciągu badania)jeszcze nie słyszał serducha Mróweczki a wszyscy strasznie na to liczyli.
Nie wiem czy tak jest zawsze czy tylko nam zapomnieli nagrać :mad:

Do góry