reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych malenstw

reklama
aga31 pisze:
sandra1982 pisze:
I z nudow zrobilam jeszcze zdjecie zdjecia z USG mojej malutkiej z zeszlego tyg. :) :) :)

sandra śliczne maleństwo.jak wyrażnie wszystko widac.cudo :)

Dzieki Aga :)

Frutisku, nie wiem co to za szpital itd., ale tak jak Silunia napisala - zastanow sie skoro nie ma tam patologii noworodka...Roznie w zyciu bywa, a szkoda czasu na np. przewozenie do innego szpitala - w koncu licza sie sekundy.
Ja myslalam nad prywatna klinika, bo ma super opinie, ale jednak zostaje przy szpitalu wojewodzki, bo maja tam wszystko!! A z kliniki jakby sie cos dzialo i tak przewoza do wojewodzkiego.
Przemysl to kochana!

Dziewczyny, a tak w ogole to kiedy kolejne USG robicie? Bo ja to bym najchetniej juz znowu poszl,zeby sie dowiedziec jak ta moja malutenka kroweczka sie rozwija :)

U mnie pewnie bedzie po 36 tc. Tak wysyla moj lekarz a w zasadzie sam robi... A mam taka ochote na objrzenie malucha, jak nigdy... I pomyslec ze bylam niecale 2 tyg temu...

mnie usg zrobili w szpitalu w piątek. Piotruchna dorósł resztą ciałka do swojej kości udowej i teraz jest bardzo proporcjonalny ;) średnia z pomiarów to 30tc+1d a usg było robione w 30tc. a waży całe 1600 gram. serduszko i inne części ciała w normie, tylko znów twarzy nie można było obejrzeć. wyraźnie się chłopak wstydzi ;)

miałam też robione ktg. serduszko Piotrusia ślicznie bije :) a ponieważ wróciłam do szpitala z przepustki w niedzielę i zostałam do dziś południa to robili mi ktg 2 razy dziennie: rano i wieczorkiem. super sprawa :)

Ja ma USG robione na każdej wizycie, jest wliczone w cenę ;) Kolejne będę miala 6 czerwca. Już się nie mogę doczekać ;D Pewnie już grubcia się zrobiła z mojej Pszczółeczki ;D ;D

Leyna, gratuluję zdrowego i dorodnego Piotrusia ;D ;D ;D Na pewno przystojniak z niego ;)

Ja na usg tak byłam tydzień temu i jak pisałam jest ok.więc teraz za 3tyg. pewnie jak pójde na wizyte.
Ale dla mnie najwspanialsze jest jak słysze serducho wtedy się rozklejam na całego i ślimtam oczywiście ale rekord pobiłam jak po wywrotce gin kazał szybko zrobic żeby mieć pewność że jest wszystko ok. tak się bałam że jak już usłyszałam to ryczałam ze szcęścia jak bóbr ::)

reklama
Leyna, gratuluje idealnych wynikow USG Twojego Piotrusia! Niezly gigancik juz z niego jest! :) Ponad 1.5 kg, no no no.

Ciekawe ile moja mala juz wazy?

Mnie pewnie USG kolejne zrobia ok. 34 tyg. ciazy i potem przed samym porodem (zeby wiedziec jak dzidzius sie ustawil i jaki jest duzy).

Do góry