Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JAAGA pisze:Ja własnie wróciłam z darmowego usg 4D no dzidzia wazy 1250 na 100 dziewczynka ale twarzą była zwrócona do łozyska i nie dało sie za bardzo zobaczyc w całosci twarzy tylko z profila ale nosek ma mój taki mały kartofelek ;D wierciła sie do tego raczkami po twarzy jezdziła ale jest piękniusia..a atak wogle udało mi byc 3 w kolejce dzięki tesciowej ,ktora warowała tam od 8 ja byłam po 9 cała akcja zaczeła sie od 10 i wtedy sie naleciało chyba ze 100 cięzarnych kolejka kilometrowa takze miałam nosa zeby przyjsc wczesniej i warowac..widziałam nawet silunie ale nie podchodziłam do niej bo była juz moja kolej na usg..ciekawe, ktora była w kolejce? a tak wogle to strasznie jesr drobna z niej babinka tylko brzuch jej urosł nie to co ja kawał baby hehe wogle mierzyli cisnienie. cukier( ja mam ok) były porady itd ale ja wrociłam do domku bo uczyc sie cos musze bo dalej jestem ciemna a obrona za 3 dnino to pozdrawiam