reklama
ja jak jestem u mojego to dzidzia w dzień szaleje jak niewiem co,to będzie taki sam urwis jak on,a jak jestem w domu u siebie no to troche sie porusza,wypnie tyłeczek na moment i to wszystko :laugh: ono chyba czuje tatusia i wie że tauś mu na wszystko jak się urodzi pozwoli,bo on taki jest,on uwielbia dzieci
L
Lucky
Gość
Patrycja to dobrze że dzidzia lubi tatusia,
powinnaś sie cieszyć a tym bardziej jeśli tatuś lubi dzieci to swoje będzie kochał nad życie.
Moja dzidzia też non stop szaleje a w ostatnich dnich jakoś nawet częściej tylko na USG spokojna i nie chce pokazć co m między nogami.
powinnaś sie cieszyć a tym bardziej jeśli tatuś lubi dzieci to swoje będzie kochał nad życie.
Moja dzidzia też non stop szaleje a w ostatnich dnich jakoś nawet częściej tylko na USG spokojna i nie chce pokazć co m między nogami.
malgosia_76
Fanka BB :)
Kasia,
U mnie to samo, jak Olka kładzie łapki, albo się przytula, to Mały buksuje aż miło, ale jak Jachu rękę kładzie to cisza!
Ale znalazłam na to sposób: przytulam się do jego (znaczy męża) pupy, jak leżymy w łóżku i wtedy to tatuś dostaje kopa od Syneczka! ;D
U mnie to samo, jak Olka kładzie łapki, albo się przytula, to Mały buksuje aż miło, ale jak Jachu rękę kładzie to cisza!
Ale znalazłam na to sposób: przytulam się do jego (znaczy męża) pupy, jak leżymy w łóżku i wtedy to tatuś dostaje kopa od Syneczka! ;D
Doxa
Fanka BB :)
Patrycja widzę że chyba dogadujesz się z ojciem dziecka, tak? Przeoczyłam te informacje?? Cieszę się bardzo, że zaczyna Ci się wszystko układać. A co z tym chłopakiem co jest w wojsku?
Mój synio też tak z lekką obawą do ręki tatusia podchodzi i często przestaje kopać, ale nie zawsze. No więc jak kopanie nie jest zbyt dla mnie przyjemne/bolesne to ja wykorzystuję tę rękę jako uspokajacz
Małgosiu dokładnie mój synio zrobił to samo, to było nie zamierzone, któregoś ranka po prostu skopał tatusia robiąc mu pobudkę ;D ;D ;D
Mój synio też tak z lekką obawą do ręki tatusia podchodzi i często przestaje kopać, ale nie zawsze. No więc jak kopanie nie jest zbyt dla mnie przyjemne/bolesne to ja wykorzystuję tę rękę jako uspokajacz
reklama
Doxaten co jest w wojsku -dalej utrzymuje z nim kontakt,ale nie taki jak wcześniej,wszystko się zmieniło,jestem z tatusiem mojego maleństwa,przecież ma prawo mieć obojga rodziców
dzięki Doxa!
Madzia 33tak będe rodzić na strzelców no bo innego szpitala z porodówką w Chorzowie nie ma,no chyba że będe u mojego na Świętochłowicach i jak u niego zaczną się bóle no to napewno zawiozą mnie na Piaśniki,tam też jest szpital z porodówką
ja chodzę do Bystrzejewskiego na Gwareckiej,no i czasami do jego gabinetu prywatnie
a ty na kiedy masz termin i gdzie bedziesz rodzić i gdzie chodzisz do lekarza?
Madzia 33tak będe rodzić na strzelców no bo innego szpitala z porodówką w Chorzowie nie ma,no chyba że będe u mojego na Świętochłowicach i jak u niego zaczną się bóle no to napewno zawiozą mnie na Piaśniki,tam też jest szpital z porodówką