reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

USG zwykłe i 3D

moje kolezanki chodziły do niego i były zadowolone..aczkolwiek nie do końca
ja chodzę do Moja w siemianowicach i tam tez pewnie bede rodzic... O strzelców wcale nie biorę pod uwagę bo nie mam dobrego zdania o szpotalu i kilku lekarzach np dr czerneckim czy dr Baci

a termin wg lekarza mam na 2 listopada a wg moich obliczen na 31 pażdziernika

reklama
usiłował naciągnąc na kase.. Teresę operował w 5 miesiącu ciązy bo miała cyste i kazał sobie zapłacić za znieczulenie zewnątrzoponowe a przeciez innego sie w ciązy nie daje ze wzgłedu na maluszka.. potem proponował jej przyspieszenie porodu za jedyne 600 zł+ koszty położnej i ewnetualnie anestezjologa.. nie skorzystała to same srodki wywołujace dostała za friko kiedy przyszedł termin rozwiazania..Pan doktor obraził się na nią i wogóle się nia nie interesował po porodzie ale zarobił na niej kupe forsy przez tyle miesięcy..

No nieżle!
Ale z tym znieczuleniem to fajnie macie, że bezpłatne. U nas w Warszawie płatne, w zalezności od szpitala od 300 zł do 600 zł.

Naprawdę, myślałam że wiesz! Poród rodzinny też bezpłatny. Jeśli chcesz sobie opłacić położną to możesz (chyba 600zł), ale z tego co mi się wydaje nie jest to takie częste oraz jeśli chcesz po porodzie leżeć na sali o podwyższonym standardzie z łazienką, TV itp. to płacisz za miesjce w dwójce 150zł/dobę i za jedynkę 200zł/dobę

Dziewczyny jak to jest w Warszawie? Do tej pory myslalam ze skoro grzecznie chodze do przychodni przyszpitalnej (chyba najdrozsza Zelazna)to przyjma mnie do porodu. Dowiedzialam sie ze wcale niekoniecznie. Czyli jesli teraz (zakladam) postanawiam zmienic szpital i np pojechac rodzic na Starynkiewicza to przyjma mnie? A moze trzeba sie najpierw u nich dokladnie zorientowac?

Patka mi się wydaje, że jeśli Twój lekarz prowadzący jest z danego szpitala to bez problemu powinnaś dostać się tam na poród, podobnie ze szkołą rodzenia. Mój lekarz nie jest związany z żadnym szpitalem, a ja chodzę do szkoły przy szpitalu Starynkiewicza i tam zamierzam rodzić.

reklama
Jak wybieralam Zelazna to jeszcze prawie nic nie wiedzialam o warszawskich szpitalach. Po prostu kolezanka rodzila na Zelaznej i jej dzidzio jest zdrowy, porod bez problemow itp Teraz troche przerazaja mnie tamtejsze ceny

Do góry