• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Dotka, jestem pod wrażeniem :) a powiedz, w jaki sposób zwijasz te elementy, żeby utrzymywały kształt? Jest jakiś schemat? A tą podkładkę pod kubeczek jak wzmocniłaś, żeby kubek na niej mógł stać?

Ja jutro już będę miała wszystkie rzeczy do decoupagu i biorę się za robotę. Jak tylko coś wymodzę, to na pewno pokażę.

Martusia co Ty pleciesz za glupotki, Twoje szydelkowe dzielo tez jest extra :) koszyczek na włóczki juz masz widze hehe

Kahaka zwijam elementy nawijakiem do quillingu ale mozna tez sobie nawijać np na wykałaczke. Zwija sie je w rulon, potem troche popuszcza i kształt nadaje sie już palcami, zagniatasz aby uzyskać pożądany kształt.

Podkładka pod spodem jest podklejona tylko tekturka cienką, a kubek stabiolnie stoi na podkładce, pomimo ze elementy sa z papieru - cuda :D

Martusia - koszyczek śliczny, teraz czekaj na Swięta, do środka pisanki, bazie i bukszpan, a na rączce żółty kwiatek - będzie stroik :)
Dotka, te paseczki papieru sama wycinasz? Czy moze kupujesz takie gotowe? Ja myslalam, ze to na bierzaco sie takie zagina?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki-no koszyczek na pisanki będzie-włóczka tylko tak do ozdoby :) na potrzeby zdjęcia :) dziś będę robić kurczaczka :)

dotka- mi się ta kusudama najbardziej podoba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry