• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
No, to co zrobiłam pewnie nie jest zbyt zdrowe dla baterii, ale nie mogłam się powstrzymać :) Miś jest w trzech wersjach - golutki, w sukience i w wersji zimowej :)

Załączniki

• miś1.jpg
    miś1.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 55
  • miś2.jpg
    miś2.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 58
  • miś3.jpg
    miś3.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 55
Dzięki dziewczyny :) Widziałam jeszcze fajne myszki, i misia może jakiegoś jeszcze zrobię, bo ten pójdzie do ludzi :)
Dzięki tym robótkom już tak się nie nudzę w domu :) A jeszcze jak przeczytam, że się komuś (Wam) podoba - to mobilizuje :)

To nie jest takie trudne - Martusia jako pierwszą rzecz na szydełku zrobiła taki fantastyczny kwiatek - jakbyś przejrzała wątek kilka stron wstecz to znajdziesz. W każdym razie ja radziłam prosty szaliczek, a ona z takim cackiem... na pierwszy raz.
Kup sobie szydełko, motek włóczki pasujący grubością - i próbuj :)

reklama
Widzialam przegladnelam wszystkie dzieła :) może spróbuje kto wie :) kiedys jak bylam mala i babcia zyla to mi pomogla i zrobilysmy spodenki dla misia, babci ajuz nie zyje wiec nie ma kto pokazac :/ ale moze z internetem dam rade

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry