reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Ewa tak mnie zainspirowały Twoje słoneczniki, że stworzyłam puszeczke ;-) A w ogóle duże puszeczki po 6,50 małe po 5 zł ;-)
dsc05567o.jpg

By bodzinka at 2011-06-09
Krolcia a dla Ciebie taka. Może być?? Adres na priv poprosze :-)
dsc05570x.jpg

dsc05569e.jpg

reklama
Bodzinka kiedy znajdujesz czas na takie cudenka?
na prawdę rewelacyjne az zaluje ze nie mam takiej prawdziwej kuchni bo zaraz tez bym sobie u Ciebie zamowila puszeczke

Wieczorem jak dzieci spią :-) Ja ostatnio spac nie moge jakoś tak...a poza tym tak mi daja w dzien popalić, ze wieczorem jestem szczęsliwa, ze moge troche sie oderwać :-) No i potem chodze jak żywe zooombi ;-)

I takie śmieszne zrobilam i takie czerwone okragłe brokatowe..Zrobiłam sobie prezent ale jakby co ;-) One w środku maja serduszka także te tylko kolorek i brokacik :-)
dsc05685w.jpg

By bodzinka at 2011-06-12
dsc05684f.jpg

dsc05686j.jpg

A dałoby się zrobić te dwa ostatnie wzory bez brokatu? Spiralki np. szare, a kółeczka czerwone?
Bodzinka, ja przez Ciebie zbankrutuję :)

Spiralki mam niestety jedna i nie wiem kiedy będe miała kolejne...A kółeczka pewnie :-) Moga byc bez brokatu tylko przez wzór nie moga byc serwetkowe :-)
Cristal paski odłozone :-) Zastanawiaj sie bo ja jutro bede na poczcie :-p

reklama
Do góry