reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Też bym posiedziała z drutami, ale nie mam weny co by tu zrobić:no:. Może Mateuszowi kolejny sweterek z bohaterem jakieś bajki? O Danielu nawet nie myślę:-D, rośnie w takim tempie, że trudno wyczuć jaki rozmiar będzie nosił jesienią.

reklama
krolcia
powiem ci ze dla chlopca to zaszalec sie nawet nie da... ja to umiem na szydelku i tylko mu na chrzciny zrobilam, teraz musze wystawic na all... a tak naprawde jak sie ma dziewczynke to dopiero mozna szalec kurcze falbanki kokardki rozne wzory ... ja mam pomysl ale ni welniany czy szydelkowy ;) pomysl zwiazany z decoupagem i jak wypali to moze sobie kupie maszynke i weicej tego porobie :D musze tylko czekac az jutro po wozek przyjada sprzedam i sobie kupie i zrobie i za tydzien pokaze jak wyjdzie :p

Co Ty gadasz:szok: jak nie można jak można:-D! Mateusz ma lub miał już sweterek, z Miki, scobby doo, mcqueenem, królem(z tej samej bajki), znaki firmowe nike, reebok, adidas a wyrysowane i czekające na moje natchnienie:sorry2: są dalmatyńczyk, Simba z króla lwa i piorun. Na wyrysowanie czeka toy story, pluto, tom i jerry, tarzan, no i stacyjkowo!:-p Oj jest tego, jest!:-D:tak:

a ja sobie chyba kupie koraliki i sama zrobie naszyjnik. Zachorowalam na tai jeden w sklepie ale za drogi.... dam znac czy moj owczy pęd wypalił;)

Szydełko..Ale je nie mam do tego cierpliowści.
Ivona mnie też korcą koraliki :-) Chićby tylko dla siebie :-) Ale na stole czekja kolczyki oklejone z jednej strony żeby okleic z drugiej i komplet na polakierowanie :-)

krolcia
no wlasnie same sweterki :) a u dziewczynki to wszystko mozna zrobic :0 ) a moj jasiek na chrzcinach mial moje dzielo na sobie ale na innym kompie mam foty ale wkleje jak siade na stacjonarke :)

Wszystko, znaczy co?
Jak kiedyś robiłam dla chłopców, to robiłam sweterki wciągane, rozpinane na guziki, na zamek, z kapturkiem a'la bluzy(i te kocham najbardziej:rolleyes:), pulowerki, śpiochy, kombinezony, pajace, spodnie, spodenki, butki, czapeczki. Dla staraszego dziecka spodnie to już nie ma sensu, bo raczkuje, czy chodzi i łatwo zahaczyć i zniszczyć momentalnie:tak:.
Sukienka dla dziewczynki? To jak przedłużony chłopięcy sweterek:-p. Wariantów może jest i więcej, bo koroneczki, falbanki i takie tam, ale generalnie to nie ma większej możliwości.

reklama
Zgadzam się z Krolcią :-) Ogólnie chłopca tez można ubrać jak lalke :-) Jedynie co to u dziewczynki włoski robia róznice przy strojeniu :-)
Krolcia zadroszcze Ci..Ja uwiebiam takie ręczne sweterki a nie umiem i nie mam nikogo w okolicy do zmolestowania :-)

Do góry