reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja akurat inofem, mimo że wiem, że zdania są podzielone ze względu na to, że ma również dodatek kwasu foliowego (syntetycznego) i nie ma d-chiro. Ja tak czy siak postawiłam na niego, bo jako jedyny ma w jednej saszetce dawkę 2000, a nie 1000 jak większość. Mnie ten kwas foliowy nie przeszkadza, bo mam aktywną formę w witaminach, które biorę osobno. 😊 Ale jeśli chodzi o inne to jest też ovarin, ovosicare, miovelia i pewnie sporo innych. 😊
O super! Widzę w necie, że jest też Inofem Duo i on ma ten d-chiro w skladzie dodatkowo, aktywny kwas foliowy i też dawkę 2000 tego inozytolu :D Forma to jakaś malinowa tabletka. To lecę po niego na testy! Bardzo dziękuję za nakierowanie :)

reklama
@niezapominajka876 i dziewczyny które biorą PrenaCare Start, o jakim smaku są te saszetki ?
Bo chce w tym miesiącu je kupić zamiast Miovelia Pro, bo mamy teraz mnóstwo wydatków przed wakacjami a Miovelia 120 zł kosztuje...
Ja biorę tabletki - 60 zł za 60 tabletek mniej więcej 😆 maja taki dziwny posmak ale do połknięcia ;) widziałam saszetki ale mnie nie przekonały.

U mnie u stomatologa dramat 🤡
muszę mieć zrobioną koronę, więc jeszcze z dwie wizyty przede mną. Zastanawiam się czy powinnam pauzować w najbliższym cyklu. Nie mam stanu zapalnego, żadnego lekarstwa ani nic. Co myślicie ?

reklama
Do góry