Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co się działo, co się działo...3 owulacje przechodzęNie wiem co tu się działo dziś, musze już was szybko zaraz nadgonić bo dopiero co skończyłam pracę![]()
Co się działo, co się działo...3 owulacje przechodzę![]()
Kierwa jest taka szansa patrząc na to co się dziejeTo co Ty
Za jednym razem cała ekipę z Bullerbyn chcesz zmajstrować?![]()
Pewnie tak, ale do puki nie przyjdzie @ to jakieś tam szanse są... Owu miałaś z pasków, u gina czy z kalendarza?10-11dpo chyba, ale nie mam pewności. Tak czy siak jakby coś miało być to już by wyszło
Nic nie mierze bo ja to się chyba nie nadaje do żadnego sprawdzania, jeszcze tu mi cuda na kiju wyjdą, BTW w maju zmierzyłam, rano 37,1 a wieczorem okresA temperature mierzysz? Owulacyjnym termometrem?
Ja już Lunie pisałam o możliwych dwóch owulacjach . Jedna po drugiej w odstępie 2 tygodni i z tego 2 ciąże z 2 jajnikówTo co Ty
Za jednym razem cała ekipę z Bullerbyn chcesz zmajstrować?![]()