reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama

Załączniki

• Screenshot_2025-06-10-23-04-03-12_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2025-06-10-23-04-03-12_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 32
  • Screenshot_2025-06-10-23-04-48-09_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2025-06-10-23-04-48-09_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    108,4 KB · Wyświetleń: 32
Tchnęło mnie, żeby przy okazji testów owu zrobić ciążowy zobaczyć czy nie ma chujocieni 🤡
Dlatego ja tych easyhome hcg nie lubię, bo one dawały chujocienie w połowie cyklu, nawet przed owu. Tylko, że u Ciebie to nie cień tylko widoczna kreska. Fakt faktem jest szara, nie różowa 🤷‍♀️

Bo nie jestem w ciąży, mam 11dc. Właśnie w poprzednim cyklu nawet na pinku miałam duszka i dlatego zamówiłam teraz te bo widziałam, że są ostatnio dość popularne
A czy wychodziły Ci ostatnio testy całkowicie białe ? Bo jeśli na każdym masz jakieś cienie to znaczy, że coś powoduje, że fałszywie pozytywne testy. Są różne przyczyny, poczytaj o tym

A jest szansa, że nie wyłapałaś biochemu? I ten mocny okres coś oznaczal...?
Robiłam testy do samej 🐒 i przyszła tak jak powinna, trwała też tyle ile powinna. Na 99% nie było ciąży 🙄 to moje chujocienie 2dni i dzień przed, chociaż ten drugi trochę zalałam. Jeszcze wieczorem później robiłam, ale już był bielutki to nawet zdjęcia nie robiłam. Nawet jeśli to myślę, że dzień przed okresem byłaby ta kreska jakaś bo zawsze używam tych testów 10mlu. Mi

Załączniki

• IMG_8686.jpeg
    IMG_8686.jpeg
    2,4 MB · Wyświetleń: 68
  • IMG_8716.jpeg
    IMG_8716.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 68
Kurde jak dodaje zdjęcie tutaj to trochę przekłamuje kolor bo w galerii jak mam jest trochę różowa. Ogólnie to byłam przekonana, że to jakaś testowa, ale laski mi teraz namieszały w głowie na maxa 😂 Tez mam wadę, jaką masz?
Kurde, tu faktycznie widać róż... Mam jeszcze kilka stron do nadrobienia i aż jestem ciekawa co tam u Ciebie się podziało 😅
Ps. Ja też mam wadę wzroku -2,25 i astygmatyzm 😝

A czy wychodziły Ci ostatnio testy całkowicie białe ? Bo jeśli na każdym masz jakieś cienie to znaczy, że coś powoduje, że fałszywie pozytywne testy. Są różne przyczyny, poczytaj o tym
No właśnie ostatnio miałam jakieś cienie, o 1 ciążę jak się staraliśmy nigdy nie miałam na żadnym teście niczego, a tu jakieś cyrki ostatnio. Ale to po prostu wadliwy test noooo 🙄

reklama
Do góry