A jest szansa, że nie wyłapałaś biochemu? I ten mocny okres coś oznaczal...?Ja do rana już nie siknęza mało dziś wypiłam, a tak jak dziewczyny mówią, będzie zbyt rozwodniony.
Zresztą, wierzycie w takie cuda?![]()
reklama
Patii26
Fanka BB :)
U mnie tak to wyglądało w kwietniu i maju.Słuchajcie laski, czy ktoś mi może pokazać swoje testy z apki po piku jak to wygląda u was?
Załączniki
Patii26
Dlatego ja tych easyhome hcg nie lubię, bo one dawały chujocienie w połowie cyklu, nawet przed owu. Tylko, że u Ciebie to nie cień tylko widoczna kreska. Fakt faktem jest szara, nie różowaTchnęło mnie, żeby przy okazji testów owu zrobić ciążowy zobaczyć czy nie ma chujocieni![]()

Patii26
A Ty jeszcze jesteś przed owulacja, co nie ?tak myślałam, ale ja nie namalowałam tej kreski. Oby to był tylko jeden fałszywy
Edit: ok, doczytalam.
Patii26
A czy wychodziły Ci ostatnio testy całkowicie białe ? Bo jeśli na każdym masz jakieś cienie to znaczy, że coś powoduje, że fałszywie pozytywne testy. Są różne przyczyny, poczytaj o tymBo nie jestem w ciąży, mam 11dc. Właśnie w poprzednim cyklu nawet na pinku miałam duszka i dlatego zamówiłam teraz te bo widziałam, że są ostatnio dość popularne
daariaa9
Robiłam testy do samejA jest szansa, że nie wyłapałaś biochemu? I ten mocny okres coś oznaczal...?

Załączniki
Patii26
Kurde, tu faktycznie widać róż... Mam jeszcze kilka stron do nadrobienia i aż jestem ciekawa co tam u Ciebie się podziałoKurde jak dodaje zdjęcie tutaj to trochę przekłamuje kolor bo w galerii jak mam jest trochę różowa. Ogólnie to byłam przekonana, że to jakaś testowa, ale laski mi teraz namieszały w głowie na maxaTez mam wadę, jaką masz?

Ps. Ja też mam wadę wzroku -2,25 i astygmatyzm

daariaa9
No właśnie ostatnio miałam jakieś cienie, o 1 ciążę jak się staraliśmy nigdy nie miałam na żadnym teście niczego, a tu jakieś cyrki ostatnio. Ale to po prostu wadliwy test nooooA czy wychodziły Ci ostatnio testy całkowicie białe ? Bo jeśli na każdym masz jakieś cienie to znaczy, że coś powoduje, że fałszywie pozytywne testy. Są różne przyczyny, poczytaj o tym

Patii26
Nie nooo ! Jeszcze nie dojechałam do końca ale mam nadzieję, że tam zdjęcie testu zobaczę !Dzięki dziewczyny, idźcie spać, wstaję koło 7![]()

reklama
Patii26
Tak, mi ! Tzn one były widoczne pod odpowiednim światłem i totalnie takie duszki cienia cienia, ale tu jest konkret krecha.Kurde a ja kojarzę że te wąsy home komuś już dały złudne kreskiwięc bez zbędnego nastawiania się ale kontrolnie jutro bym siknęła, a jak będzie pozytyw to poszła na betę.