Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten jest super - nie dość,że wydajny to jeszcze pachnie przepiękniePolecacie jakiś olejek do włosów żeby mi się włosy nie ruszyły i były wygładzone ?![]()
Ja ma strasznie puszące się włosy ogólnieTen jest super - nie dość,że wydajny to jeszcze pachnie przepięknie![]()
olejek nie, ale kremPolecacie jakiś olejek do włosów żeby mi się włosy nie ruszyły i były wygładzone ?![]()
Przepraszam mi ostatnio czasu trochę zabrakło miałam gości i masę roboty w domu także teraz was nadrabiam
Ja Ci polecę odżywkę i olejek, u mnie działa, do tego jak się cudnie włosy rozczesują!Polecacie jakiś olejek do włosów żeby mi się włosy nie ruszyły i były wygładzone ?![]()
Pewnie,że tak!Cholera. Mąż wraca jutro w nocy, a może się uda koło 22 to jeszcze na niego poczekam. Zdążymy ?![]()