reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Dziewczyny, to jakieś jaja.
Znowu coś mam na tym easy@home.
Na Facelle ja chyba nie widzę, ale mój mąż na mnie krzyczy (bo się przepychał te testy ogladac) że on rzekomo i na Facelle widzi. 😅😅😅
Dołączam foto. Ciemne, bo ja mam ciemny dom. :(
Ja na facelle nie widzę,ale na easyhome jest 😱

Ostatnia edycja:
Odnoszę wrażenie, że coś widzę na tym Facelle ale znaaacznie delikatniejszego niż na tym easy at home. Ale nie znam się na facelle i nie wiem, może to jakaś linia fabryczna? 🤔
Najlepiej widzę to jak przerabiam zdjęcie na czarno białe. 🤣 Więc dołączam wersję dla ślepych jak ja. 🥸
Kur... kto to widział takie zabawy. 😅
Ej, jest duszek na tym facelle ! Na tym kolorowym zdj tez go widzę 😀 a mi facelle się słabo wybarwialy i bylam wściekła, bo pink pokazywal kreseczkę a facelle nic.

Okropne te reklamy , ze strony na stronę wyskakują. Musiałam telefon wyciszyć ,żeby domowników nie obudzić .
No ale co ? Budżet musi się zgadzać a ch**, że utrudnia funkcjonowanie 😁
Wcześniej ich nie było. Odkąd zaczęły się te problemy z tymi reklamami to usunęli tamte ale te zostaly i ten czerwony X też został.

Ej, jest duszek na tym facelle ! Na tym kolorowym zdj tez go widzę 😀 a mi facelle się słabo wybarwialy i bylam wściekła, bo pink pokazywal kreseczkę a facelle nic.

No dziś właśnie zwróciłam uwagę na to, że nie mam za bardzo czułych testów na stanie. 😅 Testów od zaje... jak mówiłaś, ale nie pasujących do obecnej sytuacji. 😅

Bobo testy - 20, check&go też bodajże 20... z czułych miałam do wyboru Facelle, Pinki no i easy@home. Więc wybór między dżumą, a cholerą. 🤡
Ustawiłam sobie budzik na jutro rano, żeby po prostu już zobaczyć czy coś wyjdzie na becie czy nie.

reklama
Do góry