Hermeneg
Fanka BB :)
A to powodzenia i miłego spotkania.
Dasz radę !
Na razie myślimy gdzie tu się spotkać bo jesteśmy porozrzucane po Polsce ale coś wymyślimy
Dzięki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to powodzenia i miłego spotkania.
Dasz radę !
Kiedy będziesz testować ?Ja dziś wylapalam pik, ale mam rozkmine bo sluz taki płodny, skończył się wczoraj. Od dzisiaj już bardziej biały, gęsty. Teraz się zatanawism jak to jest z tym śluzem, owulację a pikiem...
No to normalne , każda mieszka gdzie indziejNa razie myślimy gdzie tu się spotkać bo jesteśmy porozrzucane po Polsce ale coś wymyślimy
Dzięki![]()
Ja na facelle nie widzę,ale na easyhome jestDziewczyny, to jakieś jaja.
Znowu coś mam na tym easy@home.
Na Facelle ja chyba nie widzę, ale mój mąż na mnie krzyczy (bo się przepychał te testy ogladac) że on rzekomo i na Facelle widzi.
Dołączam foto. Ciemne, bo ja mam ciemny dom.![]()
Ej, jest duszek na tym facelle ! Na tym kolorowym zdj tez go widzęOdnoszę wrażenie, że coś widzę na tym Facelle ale znaaacznie delikatniejszego niż na tym easy at home. Ale nie znam się na facelle i nie wiem, może to jakaś linia fabryczna?
Najlepiej widzę to jak przerabiam zdjęcie na czarno białe.Więc dołączam wersję dla ślepych jak ja.
Kur... kto to widział takie zabawy.![]()
Mialam 23.06 ale będę musiała później, nie wiem, może 27.06?Kiedy będziesz testować ?
Wcześniej ich nie było. Odkąd zaczęły się te problemy z tymi reklamami to usunęli tamte ale te zostaly i ten czerwony X też został.Okropne te reklamy , ze strony na stronę wyskakują. Musiałam telefon wyciszyć ,żeby domowników nie obudzić .
No ale co ? Budżet musi się zgadzać a ch**, że utrudnia funkcjonowanie![]()
Ej, jest duszek na tym facelle ! Na tym kolorowym zdj tez go widzęa mi facelle się słabo wybarwialy i bylam wściekła, bo pink pokazywal kreseczkę a facelle nic.
U mnie allegro i łóżka sypialnianeU mnie wyskakuje "Lecz otyłość" a dopiero co zrzuciłam prawie 9 kg![]()