Hermeneg
Fanka BB :)
Mi mąż nie dał się wyspać![]()
O proszę

Dzień dobry i miłego słonecznego dnia
Ja idę zaraz sikać na patyk, dziś 13dpo. Stresuje się![]()
Kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi mąż nie dał się wyspać![]()
Dzień dobry i miłego słonecznego dnia
Ja idę zaraz sikać na patyk, dziś 13dpo. Stresuje się![]()
Przykro mi.Dziś 13dpo, niestety biel...Tak strasznie liczyłam na ten cykl
Jeszcze jutro w dniu @ zrobię dla formalności test, bo w kwietniu wyszła mi kreska 14dpo.
Przykro mi, wiem co czujeszDziś 13dpo, niestety biel...Tak strasznie liczyłam na ten cykl
Jeszcze jutro w dniu @ zrobię dla formalności test, bo w kwietniu wyszła mi kreska 14dpo.
Ja dalej oczekuję na wynikićwiczą moją cierpliwość
Dziś 13dpo, niestety biel...Tak strasznie liczyłam na ten cykl
Przykro mi, wiem co czujesz
Ja już przetrawiłam, czekam na lipiec, pewnie też dupa, ale może akurat, tego się narazie trzymam.
Jestem zawiedzionaPrzykro mi, wiem co czujesz
Ja już przetrawiłam, czekam na lipiec, pewnie też dupa, ale może akurat, tego się narazie trzymam.
Przykro mi, ale nie poddawaj sie dołkowi! Zazdroszczę wyjazdu nad morze, my z faktu kredytu na dom nie możemy sobie pozwolić. Kocham morze, nawet jak pogoda brzydka ale Wam życzę samego słońca i ciepełkaJestem zawiedzionanaprawdę akurat w tym cyklu jest mi tak cholernie przykro
jakieś mam takie głupie poczucie czy będę jeszcze mogła kiedyś być w tej ciąży... Pewnie na pewno, ale kiedy to będzie ?? Niby marzec i kwiecień w ciążę zaszłam, maj i czerwiec nie. Ale już mojemu powiedziałam wczoraj, że jak się nie uda to w lipcu przykładamy się z seksami bardziej i regularnie.
Ehh, dołek mnie złapał. Jak jutro nic nie wyjdzie to już tylko czekać na okres i na luzie przygotować się do wakacji nad morzem![]()