callina
Fanka BB :)
ja teżPrzykro mi.
Ja spuściłam krew na proga, zobaczymy czy owulacja była.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja teżPrzykro mi.
Ja spuściłam krew na proga, zobaczymy czy owulacja była.
Jestem zawiedzionanaprawdę akurat w tym cyklu jest mi tak cholernie przykro
jakieś mam takie głupie poczucie czy będę jeszcze mogła kiedyś być w tej ciąży... Pewnie na pewno, ale kiedy to będzie ?? Niby marzec i kwiecień w ciążę zaszłam, maj i czerwiec nie. Ale już mojemu powiedziałam wczoraj, że jak się nie uda to w lipcu przykładamy się z seksami bardziej i regularnie.
Ehh, dołek mnie złapał. Jak jutro nic nie wyjdzie to już tylko czekać na okres i na luzie przygotować się do wakacji nad morzem![]()
Dzięki
Dzięki
Nie wiem co mnie podkusiłoprzejechałam koło laboratorium i mówię "dobra, idę"
Ale totalnie wiem, że raczej z tego cyklu nici. Za szybko zakończone starania moim zdaniem.
Przykro miDziś 13dpo, niestety biel...Tak strasznie liczyłam na ten cykl
Jeszcze jutro w dniu @ zrobię dla formalności test, bo w kwietniu wyszła mi kreska 14dpo.