RóżowaAura
Fanka BB :)
Tak samo u mnie na podhalu.. nie lubię takiej zmiany temperatury.Dzisiaj u mnie wiosenna temperatura, ale wyglada jakby bylo horrorowo ponuro… beznadzieja!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Tak samo u mnie na podhalu.. nie lubię takiej zmiany temperatury.Dzisiaj u mnie wiosenna temperatura, ale wyglada jakby bylo horrorowo ponuro… beznadzieja!
Kochana, nam wszystkim jest tak samo ciężko jak Tobie. Każda z nas ma swoje gorsze dni i dobrze wiemy, co czujesz. Właśnie dlatego jesteśmy tu razem — żeby się wspierać, podnosić nawzajem i dawać sobie siłę, kiedy którejś brakuje. Damy radę, serio. Jesteśmy kobietami, a kobiety są cholernie silne. Trzymam za Ciebie mocno kciukiPotrzebuje jeden pozytywny test ciążowy żeby nie oszaleć. Dajcie coś. Zlitujcie się. Zaczynam wierzyć, że to nieosiągalne. Że nic dobrego się już nie stanie.
To jest aż niemożliwe żeby nie było żadnych kresek przez tyle czasuPotrzebuje jeden pozytywny test ciążowy żeby nie oszaleć. Dajcie coś. Zlitujcie się. Zaczynam wierzyć, że to nieosiągalne. Że nic dobrego się już nie stanie.
Ja jestem w szoku, co tu się dzieje... W listopadzie taka posucha, w grudniu jak na razie teżPotrzebuje jeden pozytywny test ciążowy żeby nie oszaleć. Dajcie coś. Zlitujcie się. Zaczynam wierzyć, że to nieosiągalne. Że nic dobrego się już nie stanie.
Zapisana jestem dopiero na piątek, ale baaaardzo walczę sama ze sobą, żeby nie testować już jutroJa jestem w szoku, co tu się dzieje... W listopadzie taka posucha, w grudniu jak na razie teżMam nadzieję, że jutro wjadą dwie kreseczki od @Dorka66