reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Uwaga, kupiłam pinki 10tki. 🙈 Ale piersi z dnia na dzień coraz mniej bolą więc raczej coraz bliżej 🩸.
Jutro tak jak pisałam być może pójdę na badania krwi, nie wiem czy betować czy nie. Będzie jutro 27dc.
Partner nastawiony na ciążę, że aż mi się udziela i nie chce sobie robić nadziei ale jego nastawienie nie pomaga. 😁
Myślę, że jeśli w tym cyklu nie wyjdzie to już będzie poważna rozmowa aby rozpocząć już starania z pomocą medyczną.

Dzisiaj poszalałam, psiakowi kupiłam zabawek za stówę. 🙈

reklama
Uwaga, kupiłam pinki 10tki. 🙈 Ale piersi z dnia na dzień coraz mniej bolą więc raczej coraz bliżej 🩸.
Jutro tak jak pisałam być może pójdę na badania krwi, nie wiem czy betować czy nie. Będzie jutro 27dc.
Partner nastawiony na ciążę, że aż mi się udziela i nie chce sobie robić nadziei ale jego nastawienie nie pomaga. 😁
Myślę, że jeśli w tym cyklu nie wyjdzie to już będzie poważna rozmowa aby rozpocząć już starania z pomocą medyczną.

Dzisiaj poszalałam, psiakowi kupiłam zabawek za stówę. 🙈
No to czekamy jutro na kreski rano 😄 a drogo wychodzi u ciebie beta?

Ja witam się dopiero teraz.
Cały dzień kursu i był egzamin próbny przed państwowym w piątek. Jaki był mój wkurw, ze w 4 pytaniach klucz testu przewidywał inne odpowiedzi niż w materiałach i oblałam (można mieć 3 błędy). Powiedziałam, że nie podaruję, nie po to zakuwam codziennie całe wieczory żeby sobie odpowiedzi z dupy za wiążące uznawali. Pokazałam z 3 źródeł materiały, że mam rację i na czwartek mają to jeszcze zweryfikować. Podobno może być ten sam test nawet, więc chce żeby wszystko było zgodne z materiałami. W końcu tu chodzi o ratowanie życia!!! A najgorsze, że innym uczestnikom testu to wszystko jedno, najlepiej by sie klucza abcd na pamięć nauczyli. Tacy ratownicy z koziej dupy!
Sorki, musiałam sie uzewnętrznić, bo strasznie nie lubię jak ktoś tak olewa, nie drąży, nie próbuje zrozumieć, a to w końcu kurs na ratownika KPP.

reklama
Psiak zadowolony chyba z zabawki. 😁 Taki zaangażowany, pół godziny lizania, uspokoił się i poszedł spaciu. 😁

20251209_175903.jpg

Do góry