reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

O właśnie, Dziewczyny! Jakie testy w rozsądnej cenie kupić które nie mają kreski bezsensownej i totalnie ogłupiającej? Oczywiście 10! Bez jaj, ale test za 10zl za sztukę odpada ale taki, co daje ch. Cień też nie potrzebuje. I na jakiej stronie kupować żeby nie były stare i wogole nie pokazały nic- tak, takie też trafiłam.

Ten temat jest poruszany przynajmniej raz na każdym kreskowym wątku 😅
Wyszukiwarką jest bardzo fajna i prosta w obsłudze 🥹

reklama
O właśnie, Dziewczyny! Jakie testy w rozsądnej cenie kupić które nie mają kreski bezsensownej i totalnie ogłupiającej? Oczywiście 10! Bez jaj, ale test za 10zl za sztukę odpada ale taki, co daje ch. Cień też nie potrzebuje. I na jakiej stronie kupować żeby nie były stare i wogole nie pokazały nic- tak, takie też trafiłam.
Mi się sprawdziły Fastep ale nie wiem czy są dostępne na Amazon. Tanie i dosyć dobre - miałam na nich kreskę dopiero,gdy była ciąża.

Ciężko to złapać na zdjęciach oczywiście... Moja chora głowa już nawet na tym pinku teraz już mi cienie podpowiada 😵 Kreska na Clearblue jest na żywo niebieska i wyszła po jakichś 5 minutach
Messenger_creation_6ED8314F-2C90-4E3F-882C-7B931E865C48.jpeg

No właśnie ich używałam, ale nie ma już ich dostępnych od dwóch miesięcy .. ;(

No widzę właśnie,że nie dostępne 😱🫣

reklama
Do góry