reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
U mnie niestety negatyw chce mi sie wyć bardzo a jeszcze rano snily mi sie piękne 2 kreski😪 ide sobie popłakać i znalezc sile do dalszej walki

Załączniki

• 20251212_085749.jpg
    20251212_085749.jpg
    784,8 KB · Wyświetleń: 47
Hej Wam, z głupia nadzieja poszłam zrobić test, już go położyłam żeby czekać na odczyt, podcieram się i... Okres. 😢 Czułam to w kościach, że idzie. Chciałam porobić sobie badania a dziś jak na złość w piątek. W 4dc może zrobię w poniedziałek.

W tym cyklu choćbym chciała jednak się starać to i tak w czasie dni płodnych będziemy u rodziny więc przymusowy post. Ale może dobrze, jest czas na rozmowy o in vitro.

Trochę się tu z wami zżyłam więc poczekam do ostatnich testowań. Kibicuje wszystkim. ❤️

Dobrze że chociaż dziewczynom się udało i jest radość, bo byśmy tu wszystkie w depresję wpadły :(

Ja jadę do kliniki 8go. Mój gin powiedział, że jak będę wiedziała co planują, dać mu znać, zrobi mi drożność i histeroskopie.

Muszę zrobić wymazy w przyszłym tygodniu ale jak, skoro będziemy się starać po zastrzyku 🤦

On mówił bym robiła w szpitalu, ja chcę prywatnie bo nie mogę tak ciągle wychodzić z pracy. Cena chyba podobna? Robiłyście pakiety wymazów ostatnio, znacie ceny z miejsc? Mycoplazma, urea, chlamydia plus posiew.

reklama
Juz po badaniach i cynamonce 😝 stracilam na krew 230 zl , plus dzisiejsza wizyta u gina 270 zl 😵‍💫 Na pobraniu pani uswiadamiala mnie, ze moze wcale w ciazy nie jestem bo beta po poronieniu utrzymuje sie 6 tyg 😶‍🌫️

Załączniki

• 20251212_095218.jpg
    20251212_095218.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 7
Do góry