Avy
Fanka BB :)
Przeżyłam@Avy jak tam, przeżyłaś odwiedziny?
A jak Twoje święta mijają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeżyłam@Avy jak tam, przeżyłaś odwiedziny?
Wygooglałam sobie te redbacki, bleh!W WA robactwa nie ma. Trochę red backów, ale człowiek uczy się z nimi żyćNie ma problemów, można kupić polskie produkty w europejskich sklepach
Po kilku latach już mam obcykane, gdzie kupić najlepsze żarełko. A jak ktoś ma lenia to są polskie firmy, które robią polski, świąteczny katering![]()
Ale super, gratulacjeHejo, melduje się Wam w ten lany poniedziałek spod kołdry z pozytywnym testem w ręce...Oby kropek z nami pozostał do końca
![]()
Z tego co widzę to pracowite dni przed WamiJakby kogoś interesowało to tak wygląda pik na testach z domowego laboratorium. Właśnie dlatego je lubię najbardziej bo mega ciężko ten pik przegapić
Zobacz załącznik 1514987
Z tego co widzę to pracowite dni przed Wami
Mało Cię tutaj ostatnio. Jak Ci mija wolny czas?
Owocnego oblewania pikuJakby kogoś interesowało to tak wygląda pik na testach z domowego laboratorium. Właśnie dlatego je lubię najbardziej bo mega ciężko ten pik przegapić
Zobacz załącznik 1514987
Ty weź nie bluznij. Ja mam teraz ciążę ze strzału na drugi dzień, gdzie już kreska była zdecydowanie bladaRaczej za nami - u mnie tak mocny test jest zwykle w dniu owulacji. Na to wskazują też inne objawy jak śluz, czy szyjka. Nawet kalendarzyk mi sugeruje owulację na dzisiaj. Do tego ja się pochorowałam totalnie i nie mam już raczej siły na seks. No i jakoś tak przed owulacją mam wielkie nadzieje, ale w jej okolicy już mi się totalnie nie chce - mam poczucie, że znowu się nie uda i że po co to wszystko.
A poza tym mam od zeszłej środy urlop wiec głównie spokój i relaks
Co się nie uda? Musi się udać!Raczej za nami - u mnie tak mocny test jest zwykle w dniu owulacji. Na to wskazują też inne objawy jak śluz, czy szyjka. Nawet kalendarzyk mi sugeruje owulację na dzisiaj. Do tego ja się pochorowałam totalnie i nie mam już raczej siły na seks. No i jakoś tak przed owulacją mam wielkie nadzieje, ale w jej okolicy już mi się totalnie nie chce - mam poczucie, że znowu się nie uda i że po co to wszystko.
A poza tym mam od zeszłej środy urlop wiec głównie spokój i relaks
Ja sikam od 2 dni ale biel i bielAaaa, też bym już chciała sikaaaaaac!