Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dzisiaj są czynne sklepy? Sny potrafią dobić.Ja dzisiaj sobie trochę popłakałam rano. Śniło mi się że byłam w ciąży a boję się że nigdy nie będę. Nigdy nie byłam i boję się że nie będę. Ale wstaje teraz z łóżka, zrobię makijaż co ostatnio się nie zdarza, zakręcę loka i jedziemy na miasto. Cel - kupić szminkę i konturowke Charlotte tilbury w sephorze, może jakieś ładne ręczniki w H&M Home. I zjem sobie sernik. Teraz wszystkie wyjazdy do miasta to tylko wyjazdy do kliniki i na badania, czas to odczarować i spędzić miło czas inaczej niż na badaniach. Udanej soboty![]()
No i się wygadałam… obiecałam sobie że nie będę mówić dużo o sobieDzisiaj są czynne sklepy? Sny potrafią dobić.![]()
Przybijam piąteczkę z tymi lekarzami za granicą…. Już nie wspominając o doproszeniu się o porządne badanie krwi lub moczu. Można zapomnieć.No i się wygadałam… obiecałam sobie że nie będę mówić dużo o sobie, bo się boję że mnie ktoś znajomy skojarzy (mam jakąś paranoję na tym punkcie bo nikomu nie mówię o niczym). Otóż nie mieszkam w Polsce
. Ale regularnie jeżdżę do Polski…. (Lekarze za granicą to żart i nie ufam nikomu tak jak ufam Polakowi… przynajmniej raz w miesiącu jestem w Polsce w klinice ale jakieś drobne badania tak jak progesteron robię tu na miejscu, ale nadal to wymaga wyjechania do miasta z moje wiochy…)