reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Witam się! Ja już też po dwóch kawach i dwóch spacerach z psami, niedługo może będę mogła zabierać je jednocześnie bo póki co odpada, z każdym osobno trzeba.

Kusił mnie dziś ten facelle ale dopiero 23dc
Zaraz biorę się za szykowanie obiadu i zrobię ciacho bo miałam wczoraj ale brakło mi masła, myślałam że jeszcze mam zamrożone ale wszystkie zużyłam do tortu i jeszcze wieczorem cisłam do biedry

Hej ☕️ U nas choroba się rozkręca, więc oboje zażyliśmy wczoraj ibuprofen. Zawsze brałam paracetamol i nie wiedziałam, że ibuprofen tak super działa. Po godzinie byłam jak nowa. Ale już doczytałam, że to działa wręcz jak środek antykoncepcyjny. Mam nadzieję, że cykl nie będzie stracony.

Hej, my od 6.50 na nogach. Nie da się nawet w wolne pospać.
Ja jutro 10 dpo kusi siknąć, ten 9.11 dałam bo to będzie 31 dc, więc już okres przyjdzie zwłaszcza że owulacja w tym cyklu była w 14 dc.
Wybieramy się na grzyby dzisiaj, ciekawe czy chociaż 1 bedzie.

Dzień dobry 🤗 i ja miałam pospać dłużej, ale jak co weekend nic z tego. W tygodniu za cholerę nie mogę się dobudzić jak trzeba wstać do pracy, a weekend nie mogę pospać choć bardzo bym chciała 😭
Dobrego dnia Wam wszystkim ❤️

Ja dzisiaj sobie trochę popłakałam rano. Śniło mi się że byłam w ciąży a boję się że nigdy nie będę. Nigdy nie byłam i boję się że nie będę. Ale wstaje teraz z łóżka, zrobię makijaż co ostatnio się nie zdarza, zakręcę loka i jedziemy na miasto. Cel - kupić szminkę i konturowke Charlotte tilbury w sephorze, może jakieś ładne ręczniki w H&M Home. I zjem sobie sernik. Teraz wszystkie wyjazdy do miasta to tylko wyjazdy do kliniki i na badania, czas to odczarować i spędzić miło czas inaczej niż na badaniach. Udanej soboty ☀️

Ja dzisiaj sobie trochę popłakałam rano. Śniło mi się że byłam w ciąży a boję się że nigdy nie będę. Nigdy nie byłam i boję się że nie będę. Ale wstaje teraz z łóżka, zrobię makijaż co ostatnio się nie zdarza, zakręcę loka i jedziemy na miasto. Cel - kupić szminkę i konturowke Charlotte tilbury w sephorze, może jakieś ładne ręczniki w H&M Home. I zjem sobie sernik. Teraz wszystkie wyjazdy do miasta to tylko wyjazdy do kliniki i na badania, czas to odczarować i spędzić miło czas inaczej niż na badaniach. Udanej soboty ☀️
Dzisiaj są czynne sklepy? Sny potrafią dobić. 🫂

Dzisiaj są czynne sklepy? Sny potrafią dobić. 🫂
No i się wygadałam… obiecałam sobie że nie będę mówić dużo o sobie 🫣, bo się boję że mnie ktoś znajomy skojarzy (mam jakąś paranoję na tym punkcie bo nikomu nie mówię o niczym). Otóż nie mieszkam w Polsce 😂. Ale regularnie jeżdżę do Polski…. (Lekarze za granicą to żart i nie ufam nikomu tak jak ufam Polakowi… przynajmniej raz w miesiącu jestem w Polsce w klinice ale jakieś drobne badania tak jak progesteron robię tu na miejscu, ale nadal to wymaga wyjechania do miasta z moje wiochy…)

Ostatnia edycja:
A sny naprawdę potrafią być dobijające zwłaszcza te realistyczne. Sni ci się coś pięknego a potem budzisz się i kołdra jest sto razy cięższa bo przygniata cię to że to wszystko sen i nieprawda.

reklama
No i się wygadałam… obiecałam sobie że nie będę mówić dużo o sobie 🫣, bo się boję że mnie ktoś znajomy skojarzy (mam jakąś paranoję na tym punkcie bo nikomu nie mówię o niczym). Otóż nie mieszkam w Polsce 😂. Ale regularnie jeżdżę do Polski…. (Lekarze za granicą to żart i nie ufam nikomu tak jak ufam Polakowi… przynajmniej raz w miesiącu jestem w Polsce w klinice ale jakieś drobne badania tak jak progesteron robię tu na miejscu, ale nadal to wymaga wyjechania do miasta z moje wiochy…)
Przybijam piąteczkę z tymi lekarzami za granicą…. Już nie wspominając o doproszeniu się o porządne badanie krwi lub moczu. Można zapomnieć.

Do góry